[126p] Pomocy z licznikiem!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam maluszka z 1986 roku. Chcialem zalozyc nowy licznik ale nie pasuja wtyczki. Znalazlem tu na forum opis jak to zrobic ale tez mi nie dziala. Ma ktos jakis pomysl????

jak sobie wyobrazasz ze ci ktos pomoze jesli nic konkretnego nie napisales.
jaki masz ten licznik? fl czy kapliczke, jesli to drugie to nie pojmuje po co chcesz zmieniac licznik.
napisz jak wyglada problem.

ja bym sprzedał samochód..

Cytat:
ja bym sprzedał samochód..

Panowie , nie róbmy burdelu , dajmy się wypowiedzieć autorowi wątku o co mu się rozchodzi , zrobi się burdel i zaś trza będzie powiesić kłodkę....
Prosze o konstruktywne wypowiedzi.
P.

Moj maluch ma stary okragly licznik, a ten nowy to od bisa albo od elx nie wiem dokladnie ale jutro zrobie fotki i zamieszcze.

Od bisa to raczej niemasz jesli piszesz,ze podobny do ela. Bis ma temp.cieczy pod wskaznikiem paliwa.
Ja niestety niewiem nic w tym temacie bo poprzedni wlasciciel zadbal juz o to,zeby malca z 1983roku przerobic na pelno uprawnionego fl-a Mi pozostalo tylko podlaczyc kostki i spalic jeden licznik z CC zeby wreszcie temp.cieczy zaczela dzialac

jak masz kapliczke to jej nie dotykaj, to sa najpiekniejsze budziki do malucha, zreszta zobacz sam, to jest fotka mojego:
a tak w dzien:

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-03-31 22:20:27 ]

pterock ale masz pusto w baku

Mam taki licznik:

Image Hosted by ImageShack.us

a chce miec taki:

albo taki:

JAK TO ZROBIC PANOWIE????

hehe! milosnik tjuninku sie znalazl.
o ile pamietam trzeba wyciac dziurwe na ten duzy licznik. co do kabli to pomoze jedynie zmiana kostki, potrzebny jest schemat z kolorami kabli.

No wiec co do miejsca to malo wazne bo wyciac to nie sztuka tylko te kostki...Ja mam takie:

Ale to tego schematu co tu jest na forum to nie pasuje. Ma ktos inny??