| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-16 21:13:42 Sluchajcie gadalem z Miśkiem i doszlismy do wniosku zrobić jeden rygor z naklejkami.Jak wiecie kamikadze sa tylko dla klubowiczow.
Zalecenie jest takie ze jesli ktos zamowi dajmy na to 3 nakleji - wszystkie 3 musza byc u niego na aucie.Jeśli sie okaze ze jedna sie zepsuje ( bo sa takie mozliwosci) to choc kawalek tej zepsutej musze albo ja albo misiek zobaczyc.A wszystko dlatego zeby naklejki nietrafialy w niepowolane rece. W przypadku niedostosowania sie do tego bedzie kara-nawet wywaleniem z Kamikadze Squadu a tego chyba niechcemy bo chcemy przyjmowac a nie wywalac.Prosze o Dostosowanie sie do tego co tu napisalem |
KaCzY Seicento Kraków | 2003-04-16 21:23:36 Spoko ja jestem za !!!!!!!!!!!!!!!!
To jest dobry pomysł !!!!!!!! |
andre_ malczan super power cracow | 2003-04-16 21:29:03 Spoko spoko, tyle mogę dla Ciebie zrobić |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-16 22:07:14 ok to na leonie musze zobaczyc te 2 nakljki a ta 3 o kazdej poze w kazdym dniu jak nam przyjdzie ochote na zobaczenie jej to musisz ja okazac ze masz(przywiesc na zlot)-narazie tego niekontorlujemy tak zebys juz jutro ja przywozil ale wkoncu ci powiemy zebys ja pokazal |
wilu136 Skodillak Krakoff | 2003-04-17 01:44:04 Popieram PEACE |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-17 07:24:07 Spoko uriel tu nieodzi o to ze ja niemam do was zaufania.Ten post kierowal sie glownie wlasnie to prospecta bo zeczywiscie pospiweszylem sie z jego przyjeciem.Polecil mi go adrian do klubu i myslalem ze bedzie OK no ale jak widac niebylo.No cóż mysle ze i tak dobrze ze to sie stalo teraz a nie puzniej np jak klub sie bardziej rozwinie.
Przyznaje - mooj bląd |
andre_ malczan super power cracow | 2003-04-17 14:01:58 W klubie powinna panowac spoko atmosfera i myśle że taka jest i taka pozostanie. PEACE |
Uriel Porsche 924 Krakow | 2003-04-17 15:11:18 no i o to chodzi aby wlasnie dac sobie cos wytlumaczyc,
a najwazniesze miec wobec siebie troche zdrowej samokrytyki, a takze wlasnie wyciagac wnioski z popelnionych bledów... Szacunek dla Ciebie |
dayton Skoda 125L Kraków | 2003-04-17 15:17:06 Popieram zdanie uriela...peace for all!!! |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-05-13 09:48:02 pomysł jest nie zły ale co ma zrobić człowiek który jest członkiem 4 klubów tak jak ja
chyba jeżdzić autobusem a tak poważnie to przecież naklejki nie sa drukiem szczegulnego zarachowania chyba ze sie wasz klub jest jakiś elitarny a nie przeznaczony dla zwykłych palaczy gum i dbacie o jego opinie. Niedziwił bym sie jak byście byli klube w postaci STREETRACING.PL gdzie zaby zostać kluboiczem trzeba spełnic pewne warunki ( miec ponad 150 KM) i u nich bym to rozumiał ale u was |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-05-13 14:39:06 masz racje w 100% ale sam napisales odpowiedz : " ...i dbacie o jego opinie." i jak ktos niepowolany dostanie nakeljke i zacznie swirowac to zniszczy nasze dobre imie.mam nadzieje ze rozumiesz |
Sliwek_Wrc Skoda 105 L Krakow | 2003-05-13 20:51:54 Tak SR hehe 150 KM i zero w glowie ( nie wszyscy oczywiscie w tym klubie)
Jechalem sobie do krakowa z nowej huty i gdy bylem w okolicach osiedla Szkolnego bylo przejesie dla pieszych. Przed przejsciem stala babcia (nic szczegolnego starsza pani o lasce) stwierdzilem ze taka ladna pogoda to ja przepusze (a co by nie kultury troche nie zaszkodzi) no i hamuje , zatrzymalem auto , babcia z usmiechem na twarzy maszeruje przez jezdnie przeszla 1/4 pasow ( ja stalem na prawym pasie a babcia wchodzila z prawej strony) i gdy byla na wysokosici srodka mojego autka z ogromna predkoscia przejechal lewym pasem samochod. Nawet nie wiem jakiej marki i jedyne co mi sie zucilo w oczy to nalepka SR. Babcia z wrazenia odskoczyla i znalazla sie na chodniku (biedna babcia). Troche mi sie zrobilo zal bo rozumiem posiadac 150 KM ale nalezaloby je wykozystac w rosadny sposob a nie straszyc biedne babcie. Nie wnikajmy co to za samochod i nawet mnie to nie interesuje. Setnem sprawy jest to ze wlasnie tacy ludzie jak ten opisany wyzej kierowca psuja opinie dobrego klubu. I po co to wszystko. Jesli sie jest mlodym i pala sie checia rywalizacji to od tego chyba sa zloty (chyba dobrze mi sie wydaj). A jesli komus dalej malo to polecam nasze wspaniale proby Troche sie rozpisalem ale coz kiedys trzeba Pozdrawiam kierowce (szkoda ze nie zobaczylem co to za samochod bylo by ciekawie) |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-05-14 00:07:18 Sliwek niechce nic moowic ale chyba ci sie tematy pomylily choc nieprzecze ze niema to nic wspulnego z dobrym imieniem klubu ale zaraz przeczowam ze bedzie 40 odpowiedzi na to |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-05-14 09:18:01 niewiem czy mówiny o tym samym klubie bo ja mam na mysli ten klub a oni wygladaja na powaznych ludzi a nie jak nietórzy pseudo kierowców z klubu po podobnej nazwie
i swoja droga jezeli uda mi sie wykonać zaplanowany tuning poldzia (4 webery + polerowane kanały+sportowe wałki+ odpowiedzni wydech) a jego moc przekroczy 150 KM to napewno sie zapisze i z dumą bede woził ich naklejkę |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-05-14 14:05:32 Ja wiem o ktory klub chodzi ale sliwka sie pomylil bo sliwce chodzilo o Street Racers a to jest Street Racing |
Sliwek_Wrc Skoda 105 L Krakow | 2003-05-14 23:14:17 moja wypowiedz tyczyla sie ogolu a nie tylko SR tego czy tamtego A mam pytanie a moze by przyjac kierowce autobusu do naszego klubu pozdrawiam kierdowce autobusu linii 159 |