Klopot z dostaniem lozyska..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka.Mam swoja E30(1.6iS)i nieste tydzien temu siadla mi skrzynia biegow .Rozsypalo mi sie lozysko walka glownego dwustopniowe(z jednej strony sruty,a z drugiej waleczki)cala reszta w skrzyni idealna.Mechanik byl niezwykle zaskoczony ze rozsypalo sie wlasni to lozysko.(Ponoc niema prawa sie zepsuc..)pytalem o nie w kazdym sklepie motoryzacyjnym,w sklepach wylacznie z lozyskami,hurtowniach..i nic..tego nie mozna byle gdzie kupic dzwonilem do salonu bmw,tam sie znalazlo..ale za 1000zl!!!!!!!!!!!!! jak narazie mnie niestac na taki"skromny"wydatek pomozcie mi znalesz to lozysko za mniejsza kaske..A moze u was w garazu znajdzie sie dobre takie lozysko i moglibyscie odsprzedac..? z gory dzienks.

chcialem Cie poinformowac ze 1.6 iS nie istnieje ( bynajmniej z tego co mi wiadomo iS kolego to oznaczenie silnika o pojemnosci 1.8 na 16 zaworach i mocy ( przy e30) 136km (zwykle 1.8 M40 ma moc 113km a 1.6 M40 105 - takze chyba chciales sobie dorzucic kilka kucykow hehe

w Częstochowie jest sklep z łożyskami samochodowymi. Ostatnio kupiłem tam łożysko do skrzyni biegów do alfy 156. Jutro znajde wizytówke to podam telefon.