MotoNews.pl

[126] Hydro reczny ...POMOCY!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
powiedzcie mi gdzie sie wpinacie z pompa od hydrorecznego tylko napiszcie dokladnie co i jak bo kurcze mam problema
i czy jest mozliwosc wpiecia sie w seryjna popme
POMOCY licze na was chlopaki

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-03-31 15:58:13 ]
[ powód edycji: Tytułowanie wątków , proponuję zajrzeć do regulaminu forum . ]

Proponuje looknąć do wyszukiwarki, na 1000% było !! A tak na chłopski rozum to pewnie trza się wpiąć raczej gdzieś za korektor.... ale to lepiej sobie sprawdź

Od pompy głównej czyli nożnej rórke do pompy do hytro do wejścia, a od wejścia idzie do rozgałęzienie i tylnich hampli i tyle, żadna filozofia a temat juz był nie raz na forum.

No wiecie jestem nowy i nie kojaze czy jakies tematy byly ale dzieki za pomoc zobaczymy jak bym mial jeszcze jakies ale to napisze

nie musisz kojarzyc od tego jest wyszukiwarka Pozdrawiam

Cytat:
2006-03-26 23:27:25, Try3ek pisze:
Od pompy głównej czyli nożnej rórke do pompy do hytro do wejścia, a od wejścia idzie do rozgałęzienie i tylnich hampli i tyle, żadna filozofia a temat juz był nie raz na forum.

Kolega ma racje w 100%. Pompa "hydroklamy" musi miec wejscie i wyjscie z gwintem, do wyboru masz pompy od hamulcow jedno obwodowuch i sprzeglowe. Sugerowal bym pompe sprzeglowa od skody 105, 120 itp. ogolnie skody z hydraulicznym sterowaniem sprzegla- ma oba wyjscia gwintowane i jest mała lekka i estetyczna. Trzeba tylko dotoczyc drugi taki element jak na wyjsciu, skombinowac dwie nakretki na przewód z gwintem wewnetrznym i praske do flanszowania przewodów (najlepiej miec przewód miedziany na tył ). A potem jak wyzej to spiąc wyspawac dzwignie w pionie i ciągnac na nawrotach

ma może ktoś schemat jak zrobić ręczny mam wszystkie potrzebne rzeczy ale nie wiem jak sie do tego zabrać?? dziekówa

Cytat:
2006-03-26 23:40:40, bimber1 pisze:
od tego jest wyszukiwarka

KaKiGT słuchaj bimbra, dobrze gada!!

na stronie deniora wszystko jest.

w maluchu jest korektor? lol.

Cytat:
2006-03-31 18:02:23, wojtas7 pisze:
w maluchu jest korektor? lol.

baa i wspomaganie