[k] bardzo mocny silnik do 650

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule, musi byc zlozony, kit do odpalenia, czyli plug&play.

glowica najlpeiej panda, moze byc maluchowska zwylka ale jezlei juz to obronione zawory najlepiej wieksze i cala dalsza obrobka. zamach stoczony jak najwiecej. uklad korbowo-tlokowymoze bycwywazony ale niekoniecznie, waleczek najlepiej 555 ale nie pogardze 385, powinno jechac od srednich obrotow jak najwiecej w gore, czyli typowa wiertarka.
bez zadnych akcji typu panewki do wymiany itp, ma trzymac dobrze cisnienie zadnych stukow itp. chlodnica oleju raczej nie jest wymagana.

Sprzet typowo tylko do sportu wiec spalanie mnie nie interesuje raczej.

Oferty najlepiej piszcie tutaj. Cena- odpowiednia do oferowanego sprzetu.

w mikołowie jest silnik około 50 km
pojemnośc 700 cm3, kute tłoki tytanowe korbowody, dwa wałki do tego, jeździł w rallycrosie yły zawodnik chce sprzedac bo mu to leży
cena 1500 zł
do silnika daje malucha poszerzany plus klatka ireco bodajże w zestawie

wiertarka na 385, dobre

700ccm w RC? To przekręt jeden no... To dlatego byli szybsi ode mnie

Ja mam swoj silnik do sprzedania. Z RC, przebieg 5 rund od zbudowania od podstaw (czyli ok. 250 km). Do inspekcji (moze być w cenie). Oczywiscie 555, st. sprezania 12.6, korby nieurywki, wal polerowany, stary pachon itd itd, zalany RS + motor life.

Cena 1000 zł.

Podczas inspekcji mozna zalozyc pierscienie olejowe, bo był złozony bez nich.

[ wiadomość edytowana przez: mitrok dnia 2006-04-02 21:48:28 ]

Arti, zarejestrowany tamten? na kołach da rade zaholować tzn na motylu czy trzeba lawetą?

nie wiem czy zarejestrowany, ale auto sprawne, poszukam zaraz kontaktu do gościa to ci zapodam zadzwonisz i sie dowiesz co i jak.........

oto i kontakt: gościu ma firme tuningową i warsztat z lakiernią

TUNING CENTER ul. Katowicka 52
Mikołów
(32) 226 28 38

tel jest chyba domowy bo warsztat ma na placu koło domu

z tego co gadał właściciel silnik podobno składał kałuża

[ wiadomość edytowana przez: _Arti_ dnia 2006-04-02 22:02:20 ]

chłopaki zapomnijcie o tym aucie,bo one już jest moją własnością

Toki, 650'tka 45km, 2,5k pln. Zainteresowany?

Kumpel ma do sprzedania silnik na 385 może to nie jekiś potwór ale za to malo jeżdzony i dobra baza do dalszej obróbki za 500zl.