Auto ekologiczne ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś zabrałem się za co roczne wiosenne sprzątanie auta po zimie i tak go sobie pucuje i pucuję i cos mnie podkusiło aby zajrzeć do lamp przeciwmgłowych z tyłu (od 1,5 roku nie dzialaja bo trzeba na nowe wymienić) a nóż coś im się odwidzi i się naprawią i tak odkręciłem szybkę i moim oczom ukazał się piękny, 4-ro centymetrowy, kwitnący kawiatuszek niestety musiałem go eksmitować wraz z ziemią, która się tam zebrała widocznie z kół chlapiąc musiała się tam jakoś dostać kwiatka już nie ma a lampki jak nie świeciły tak nie świecą

a podobno najabardziej ekologicznym autem jest Toyota Prius do Hyundaia to jej daleko

P.S.

Jak ktoś ma takie lampki w całości do sprzedania a to ja się nimi chętnie zaopiekuję

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2006-04-03 19:35:29 ]

Czyli to jednak znak że wiosna ech ale z Ciebie romantyk..:

Cytat:
2006-04-03 19:36:02, storm pisze:
ech ale z Ciebie romantyk..:

teraz dopiero to zauważyłaś

P.S.

wcieło mi wszystkie emotki z tamtego posta bo go przekopiowałem z HFP

rada na przyszlosc... jak chcesz z ikonkami to wejdz w opcje "Edytuj" i wtedy dopiero przekopiuj kompletny tekst

Cytat:
2006-04-03 19:52:35, Quattro pisze:
rada na przyszlosc... jak chcesz z ikonkami to wejdz w opcje "Edytuj" i wtedy dopiero przekopiuj kompletny tekst

to wiem ale mi sie nie chciało

Ale wracając do tematu to mogłeś chociaż fotke zrobić

Cytat:
2006-04-03 20:05:22, storm pisze:
Ale wracając do tematu to mogłeś chociaż fotke zrobić

to jest kolejny argument żeby w końcu cyfrówkę kupić

Hehe to ja myslałam że juz masz..jak tak dalej się będziesz zbierał to prędzej ja sobie kupie

Cytat:
2006-04-03 20:18:58, storm pisze:
Hehe to ja myslałam że juz masz..jak tak dalej się będziesz zbierał to prędzej ja sobie kupie

póki co mam służbowy ale w firmie lezy