MotoNews.pl

Czy spręrzyny od RS2000 pasują do zwykłego MKV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie czy można przełożyć sprężyny od RS2000 do MKV 1,6 EFI ,drugie moje pytanko brzmi o ile utwardzą one auto w stosunku do seryjnych i trzecie jak kaształtuje się ich cena za nowe i za używki.
PS jeśli by pasowały to chętnie bym kupił od kolegów o ile rzecz jasna ktoś chciałby się ich pozbyć

Jasne zepasują tylko są twardsze

Cytat:
2006-04-02 13:23:20, stepo pisze:
Jasne zepasują tylko są twardsze

i super właśnie o to mi chodziło dzięki
więc teraz pozostaje tylko kupić i cieszyć się wrażeniami z jazdy

Tak jak Stepo napisal, ale... jesli chodzi o przod to nie "usiadzie" Ci Masz za lekki silnik i przod moze sie nawet podniesc. Mam to samo... Tez zakladalem ostatnio.

Cytat:
2006-04-02 14:02:46, Vincent1983 pisze:
Tak jak Stepo napisal, ale... jesli chodzi o przod to nie "usiadzie" Ci Masz za lekki silnik i przod moze sie nawet podniesc. Mam to samo... Tez zakladalem ostatnio.

Masz racie ze przód sie uniusł ale ja nic nie robiłem bo wrzucam silnik od rsa i mi same usiądą

Cytat:
2006-04-02 14:02:46, Vincent1983 pisze:

to żaden problem ja nie myśle o obniżaniu nawet o 1 cm, mam wjazd do garażu gdzie wjeżdzająć z prędkością pieszego zawsze chacze zderzakiem więc jeden cm na plus jest dla mnie akurat nawet wskazany

a ile płaciliście za swoje springi?

Zamuw sobie u Janka RSa ja u niego płaciłem 130zł za dwie szt z amorkami