Biale tarcze zegarow!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przegladalem allegro w celu znalezienia owych bialych tarcz i niestety jak pewnie wiecie nie mam, ale znalazlem kontakt do allegrowicza a w zasadzie allegrowiczki ktora moze zrobic biale tarcze jesli otrzyma wzor. Ciekaw jestem czy bylo by wogole zainteresowanie takimi bo wtedy mozna ja namowic zeby sama zdobyla orgyginalne bo to przeciez nie majatek a jak bedzie miala klientow to sie zwroci... Chyba ze mamy jakiegos Esperowicza w Wałbrzychu to mogl by jej dostarczyc... Czekam na wasze opinie i sugestie

Zapytaj ją najpierw czy jest w stanie zrobić tarcze wklęsłe. Na 99% odpowiedź będzie brzmiała że nie. W tej sprawie skorzystaj z wyszukiwarki, było wielokrotnie z tym samym skutkiem.

-----------------
czasem tu zaglądam

Już było na ten temat

Cytat:
2006-04-01 17:08:37, Torp12 pisze:
Przegladalem allegro w celu znalezienia owych bialych tarcz i niestety jak pewnie wiecie nie mam, ale znalazlem kontakt do allegrowicza a w zasadzie allegrowiczki ktora moze zrobic biale tarcze jesli otrzyma wzor. Ciekaw jestem czy bylo by wogole zainteresowanie takimi bo wtedy mozna ja namowic zeby sama zdobyla orgyginalne bo to przeciez nie majatek a jak bedzie miala klientow to sie zwroci... Chyba ze mamy jakiegos Esperowicza w Wałbrzychu to mogl by jej dostarczyc... Czekam na wasze opinie i sugestie

chce ci sie w to bawic? mam tarcze od zalmeda..jesli on sie zgodzi to moge ci pozyczyc na wzor..ale to zawracanie dupy..nikt z allegro nie zrobi ci takich tarcz

Cytat:
2006-04-01 20:29:16, qbaj pisze:
chce ci sie w to bawic? mam tarcze od zalmeda..jesli on sie zgodzi to moge ci pozyczyc na wzor..ale to zawracanie dupy..nikt z allegro nie zrobi ci takich tarcz

Hmmm skoro powiedziala ze zrobi to czemu ma nie zrobic ?:]

Cytat:
2006-04-02 00:47:08, Torp12 pisze:
Hmmm skoro powiedziala ze zrobi to czemu ma nie zrobic ?:]

Bo pewnie nie wie, że muszą być wklęsłe.

-----------------
czasem tu zaglądam

Temat był przerabiany wielokrotnie .Nikt,absolutnie nikt nie zrobił tarcz do esperaka.A zapewnienia to były,oj były.........