JAN PAWEŁ II !!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JAK WSZYSCY WIEDZA STAN PAPIEZA JEST KRYTYCZNY, MOWIA JUZ ZE POWOLI UMIERA, JEST NIEPRZYTOMNY.POMODLMY SIE KAZDY Z NAS O JEGO ZDROWIE.ON TYLE ZROBIL DLA LUDZI WIEC KAZDY ZNAS MOGBY ZROBIC COS DLA NIEGO!!!!!!!!!!!!!

wszędzie dzisiaj piszą o jego stanie... co godzine są jakieś nowe informacje...
zrobił bardzo dużo dla ludzi... dla nas, Polaków, szczególnie...

Myslę ,że większość z nas jest w tej chwili blisko myślami z naszym papieżem...To naprawdę jest wielki człowiek.
Mam w domu dość dużo orygianlnych zdjęć Wojtyły z czasów jego młodości. Dziedek żony był jego wychowawcą w podstawówce w Wadowicach i wiele ciekawych rzeczy od niego słyszałem na temat młodości papieża.
Masz rację Franc...
Paweł

Jest coraz gorzej...
prosmy, by nie cierpial....
laczmy sie w bolu...
nic wiecej nie mozemy zrobic

panowie -

zacytuje dokladnie:

Data: 19:30:57 01-04-2005
Tytuł: z papież-nie ma nadziei
z papież-nie ma nadziei

Stan zdrowia papieża jest beznadziejny - twierdzi włoska agencja ANSA, powołując się na źródła medyczne.
Wcześniej, w oficjalnym komunikacie Watykan ogłosił, że stan zdrowia papieża pogorszył się. Rzecznik Watykanu, Joaquin Navarro-Valls w specjalnym oświadczeniu Navarro-Valls napisał, że pogorszeniu uległ stan ogólny oraz praca serca i układu oddechowego a oddech Jana Pawła Drugiego stał się coraz płytszy.
Watykan w komunikacie mówi też o spadającym ciśnieniu krwi i pogłębiającej się niewydolności nerek ale również i o tym, że papież uczestniczy w modlitwach, odmawianych w jego obecności.

rtr/krzycz

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-04-01 19:45:31 ]

W tej chwili widziałem w wiadomościach że Jan Paweł II stracił przytomność

To juz jest pewne, Papiez umiera.ogladajcie TVN 24.
Modlmy sie aby te ostatnie chwile na tym swiecie nie byly dla Niego cierpieniem.

nie wiem co napisać... to już nie będzie ten sam świat... nie będzie już Papy... jedyna pociecha że odchodzi do Boga... Boga, którego tak umiłował. u Niego będzie mu lepiej...

CHYBA SIE STALO...
Agencja Reuters podała, iż elektrokardiogram papieża jest płaski. To oznacza śmierć... BRAK OFICJALNEGO POTWIERDZENIA TEJ WIADOMOŚCI.

Dokladnie, nieoficjalnie agencje informacyjne podaja ze papiez nie zyje.Watykan nie potwierdza tej informacji.

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2005-04-01 21:08:11 ]

Nie mam słów.... dla mnie zawsze był Jan Paweł II... od początku. Nie wiem jak to teraz będzie....

....

[ wiadomość edytowana przez: magik dnia 2005-04-01 20:51:22 ]

Nie wiem co napisac..
Mam nadzieje,ze tam gdzie trafi bedzie mu lepiej!
On zawsze byl pełen zycia i chyba nie chcialbysmy byli smutni..
Na zawsze pozostanie w Naszych Sercach.

Obawiam sie, ze TO sie stalo.
Pokoj Jego duszy.

SERCE PAPIEZA WCIAZ PRACUJE, TO NAJNOWSZA OFICJALNA INFORMACJA WATYKANU

Mozg również!
Pozostaje jedynie modlitwa..

Mozemy tylko miec nadzieję....

sledze kilka agencji prasowych. Informacje sa totalnie sprzeczne.
Najwiarygodniejsze zrodla podaja jednak wiesci rodzace nadzieje.

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-04-01 20:51:32 ]

Ludzie nie stawiajcie jeszcze świeczek..........

W GLEBI DUSZY MODLMY SIE ZA NIEGO,TO NIESTETY WSZYSTKO CO MOZEMY ZROBIC ,TAK MALO A TAK WIELE ZNACZY.BADZMY Z NIM,ON JEST Z NAMI!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2005-04-01 20:54:30 ]

Mozemy tylko czekac i modlic sie. Jak na razie sa same sprzeczne informacje. Miejmy tylko nadzieje ze bedzie dobrze