Wyścigi na 1/4 mili lotnisko piotrków tryb.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
organizowałem dziś wyścigi na 1/4 mili na lotnisku w piotrkowie dla klubu calibra team. okazało sie że można się ścigać na głównym pasie a nie tam gdzie lkp miało wyścigi. widziałem też samarkę z przyciemnionymi tylnymi lampami/ czy byl to ktoś z lkp????

startowało około 90 aut. pomiar czasu rt i et. całkiem fajna imprezka. czy będzie planowany zlot LKP w tych okolicach??

Witam
A Ty Rogacek nie pokusiłeś się o start?..

lady nie sciagają się na 1/4 mili tylko na wiorsty. nie scigałem się bo byłem busem. mam sprzęt do pomiarów czasu i byłem sędzią startowym.

Rogacek!
Na tym lotnisku już odprawilismy chyba trzy zloty
trzeba przyznac ,że jest tam fajnie pod tym względem
paweł

Cytat:
2006-04-01 22:39:44, rogacek pisze:
organizowałem dziś wyścigi na 1/4 mili na lotnisku w piotrkowie dla klubu calibra team. okazało sie że można się ścigać na głównym pasie a nie tam gdzie lkp miało wyścigi....
... czy będzie planowany zlot LKP w tych okolicach??

Rogacku, wiem że na głównym pasie mozna się ścigać. niestety my trafialiśmy na dobrą pogodę i wtedy pierwszeństwo mieli spadochroniarze i szybownicy.

zlot w okolicach Piotrkowa? czemu nie, ale najbliższe dwa terminy już są zaklepane w innych lokalizacjach. najwcześniej wiosna 2007.

a gdzie będzie jesienny zlot??

w wawie,a wyścigi prawdopodobnie w Modlinie,liczymy,że przywieziesz sprzęt pomiarowy.

Cytat:
w wawie,a wyścigi prawdopodobnie w Modlinie,liczymy,że przywieziesz sprzęt pomiarowy.

własnie. to wymaga pewnych ustaleń. będę w wawie kilka dni w okolicy długiego majowego weekendu to musimy się spotkać i zrobić ustalenia.

ja 1-3 jestem w Wawie, myślę że Koliber też, więc jak przybędziesz to się pysknij.

spoko. potem śmigam do gdańska na 3 dni a dalej to szwecji.