| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-31 23:24:57 Właśnie w Zetce podali, że Papież miał atak serca.
Jest w stanie krytycznym! |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-04-01 01:41:58 Poczekajmy na rozwój sytuacji, i odrzućmy na razie najgorszy scenariusz. Jedno jest pewne, Wielki to Człowiek i nie zaprzeczalnym faktem jest, że wiek posiada stosowny i piękny. Pozostaje jedynie czekać i modlić się za Papieża.
|
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2005-04-01 01:45:09 Chyba wszyscy spodziewają się najgorszego... ale Ojciec święty chyba nie chciałby żebyśmy się martwili. Należy wierzyć i modlić się... On stara się pokazać jaka jest moc wiary, nawet teraz nie zapomina o swojej drodze... żałuję strasznie że nigdy nie miałem okazji być blisko tak wspaniałej osoby...
Czuję się okropnie, że teraz nie mogę dla niego nic zrobić, a Papież tak wiele zrobił dla nas... zostao mi tylko modlić się za Jana Pawła II ... |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-04-01 01:52:34 ponoć przybył to Watykanu wiakriusz któy ogłasza śmierć Papieża - ale może to tylko tak na wszelki wypadek.
rmf |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-04-01 12:42:51 stan Papy poważny ale stabilny - może to promyczek nadziei |
Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2005-04-01 14:25:40 Jestem przekonany, że jedyne czego by sobie Ojcec Święty teraz, życzył to nasza modlitwa w jego intencji. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-04-01 14:29:01 Szkoda tylko, że to nie żarcik prima aprilisowy
Trudno takie dni przecież musiały kiedyś nadejść. |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-04-01 15:36:20 Słuchajcie........ szkoda człowieka naprawdę Papież jest wspaniałym człowiekiem, który zrobił bardzo ale to bardzo wiele dla nas i całego świata........ myślę , że nasza modlitwa mu pomoże... nie możemy przyjmować najgorszego scenariusza... pamiętajmy jednak jego życie zależy tylko od Boga..... dzięki niemu Papież przeżył zamach wielke cierpień itp..... całe jego życie to było poświęcenie dla ludzi......... teraz tym bardziej cierpi.. myślę, że niechciałby żebyśmy się martwili.....
Ale patrząc na jego cierpienia zdaję sobie sprawę... że nigdy nie byłem na żadnej pielgrzymce itp... nigdy nie widziałem Go na żywo... a jest to przecież Człowiek któremu wiele rzeczy zawdzięczam........ Wszystkim zainteresowanym polecam włączyć TVP2 .... pokazują ciekawe reportaże...... na str RMF też są świeże informacje.... Pozdro i pamiętajcie może zdarzyć się cud |
Horak Espero 1.5 16V LPG Jastrzębie Zdrój | 2005-04-01 16:00:17 Módlmy się za Ojca Świętego.
Wszystko jest w rękach Boga. |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2005-04-01 16:24:19 Wydaje mi się, że Ojciec Święty już przeszedł swoją ścieżkę...
...teraz oczekuje tgo na co przygotowywał się od dawna, nie na śmierć ale na spotkanie ze stwórcą... zatrzymywać go dla nas - to egoizm... módlmy się za niego , by jego ostatnia droga była spokojna, by czuł że całym sercem jesteśmy z nim... Ojciec Święty na zawsze pozostanie w moim sercu... |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-04-01 16:47:07
Wikariusz Camillo Ruini jest kardynałem, a dziś wszyscy kardynałowie przybywają do Watykanu.... Kolejny "news" - już mnie nerwy biorą!
Ciągle tylko dywagacje o dymisji, następcach, procedurze ogłaszania śmierci papieża, etc.... Większość dziennikarzy nie ma za grosz wyczucia. Pozdr. P. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-04-01 16:51:12
Oni raczej wczuwają się w to, co dzieje się w Watykanie. Jak ktoś myśli, że Watykan to Bóg, Papież, Wiara itp. to jest w błędzie. Watykan to zwykłe państwo (oczywiście tego na zewnątrz nie widać), gdzie żądzi polityka, pieniądz i władza, a nie jakiś tam Bóg. |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-04-01 16:54:37
Szukają sensacji i tyle!
|
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-04-01 17:23:28 No wiesz... w przeciwieństwie to świata polityki u nas czy w innych krajach, o Watykanie i jego tajemnicach wiadomo tyle, co sami zechcą powiedzieć i nie ma żadnych możliwości, aby dowiedzieć się cokolwiek więcej. Tam nikt nie powołuje komisji śledczych itp. Taki ZSRR. |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-04-01 19:27:20 Nie przeginasz piotr, porównując Watykan do ZSRR ? |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-04-01 19:33:34 Miałem na myśli to, że tak Watykan, jak i ZSRR (zresztą inne kraje też) mieli i mają tajemnice (w tym tajemnice zbrodni) których chyba nigdy nie poznamy, a jak już to przez przypadek. |
KaZaK Ford Focus KOMBI 200 ... Warszawa | 2005-04-01 19:47:51 No to chyba niestey juz nie długo...... |