Hyundai proekologiczny ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś zabrałem się za co roczne wiosenne sprzątanie auta po zimie i tak go sobie pucuje i pucuję i cos mnie podkusiło aby zajrzeć do lamp przeciwmgłowych z tyłu (od 1,5 roku nie dzialaja bo trzeba na nowe wymienić) a nóż coś im się odwidzi i się naprawią i tak odkręciłem szybkę i moim oczom ukazał się piękny, 4-ro centymetrowy, kwitnący kawiatuszek niestety musiałem go eksmitować wraz z ziemią, która się tam zebrała widocznie z kół chlapiąc musiała się tam jakoś dostać kwiatka już nie ma a lampki jak nie świeciły tak nie świecą

a podobno najabardziej ekologicznym autem jest Toyota Prius do Hyundaia to jej daleko

P.S.

Jak ktoś ma takie lampki w całości do sprzedania a to ja się nimi chętnie zaopiekuję

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2006-04-03 19:36:22 ]

ja chce zdjęcie kwiatuszka

buahahahaha no nie moge ja zawsze wygrzebuje kilo swiezo stworzonej gleby, powstalej z przegnilych lisci zapychajacych wszelkie mozliwe szpary przy drzwiach, ale kwiatek mi nigdy tam nie wyrosl

szkoda że nie mam cyfrówki

Speed
Może kwiatuszek wystawisz na sprzedaż a pieniążki przeznaczysz na nowe lampki ciekawe czy będzie dużo chętnych może to jakaś egzotyczna odmina tego kwiatka " Hyundaius Lampus"

hehe egzotyczna prosto z Koreii

Coś w tych hultajkach jest z ekologią) U mnie pod wycieraczką pasażera wybiło jeziorko wody. całe trzy wycieraczki wylałem. Podłoga schnie już 3 dzień na świeżym powietrzu. Była tak mokra że musiałem ją wymontować.