Jak jest z rejestracją potwora?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.czy ktoś wie jak zarejestrować maluszka z silnikiem 1300 w/g nowych przep.?Buduje właśnie coś takiego...

Mozesz pokazać fotki tego kilera co sa w twoim awatarze ?! i czy to ten maluch ktory budujesz ?!
proponuje spytać fortiego on ma silnik 1.1 z SC czy CC
tutaj masz troche info rejestracja

pozdrawiam

taa...to ten malar.silnik to połączenie fiata 127 i 131....rasowany....pow.100 km

jeśli masz jakies wieksze fotki i nie masz jak tego pokazać na forum to wrzuć na maila koniu@blast.pl ja postaram sie wrzucic na forum, zeby kazdy mogl ogladnac jesli oczywiscie chcesz.
I moze troche wiecej info jakbys mogl podać to bylibyśmy wdzięczni.

pozdrawiam

przeca byl w poznaniu juz maluch 1,3... ale go nie chcieli zarejestrowac... bo za duzy power mial
Na Czarnkowskiej to bylo... teraz pewnie jeszcze wieksze cuda beda odstawiac...

w sumie w Poznaniu to tylko sobie mieszkam i pracuje ale rejestrował by się w Sieradzu.....a tam z takimi klimatami lepiej ziż w Posen

wrzucam fotki i dane kilera

wygląda bardzo bardzo ciekawie.
1.silnik 1300
2.ok.130 KM
3.jak się uda to za 3 miechy koniec roboty....
4.Skrzynia bieg.AUDI 80!!!!!!i to wszystko bez wycinania czegoś w podłodze
5.ośki od 125p
6.tarcze na przodzie 125 p
7.felgi 8 cali/13 oponki narazie 175/50 ale docelowo 205/50
8.a wzorowałem się na legendarnej Lanci Stratos

zapytałem sie Rafała czy nie ma ochoty przedstawic szerzej tego malucha na naszej stronie

pozdro

o w morde ale totalny wypas, aż się miło robi jak się na takiego patrzy (wogóle dzisiaj mam zajebiście zajebisty dzień - oby tak do końca)

No dobra skoro już częściowo ochłonołem po tym szoku , mam kilka pytań:
- skrzynia z audi 80, który rocznik i od jakiego silnika.
- wachacze przerabiane, czy seria.
- jak widze to pułośki są totalnie przerobione (coś więcej onich)
- silnik zpasowany ze skszynią - co i jak (sprzęgło itp)

No jestem pod wrażeniem. Auto godne pozazdroszczenia. Ciekaw jestem jak to będzie wymiatało.

skrzynia od audi 80 rok 80-83 poj 1,6
wachacze seria
o oskach niemam pojęcia....tajemnica budowniczego
skrzynia zpasowana przez transzeje dorabianą....

Dzięks, a i przydała by się kupa zdjęć zwłaszcza komory silnika - niekturzy umierają z ciekawości co i jak.

Cytat:
2003-03-13 16:31:27, stratos01 pisze:
taa...to ten malar.silnik to połączenie fiata 127 i 131....rasowany....pow.100 km

Wybacz pytanie, al eco on ma w sobie ze 131? Bo jakos nic nie dostrzegam. Silnik niby podobny do 131, ale nie 1300 tylko 1.4 OHC. Albo ja malo spostrzegawczy jestem

ja jestem w szoku , takiego malacza to już na pewno nie dogonie ze świateł , ale ilu kolesi w dobrych sportowych furach wpadnie w depresje i wyda majątki u psychologów

Fajny potworek, szkoda tylko ze trzeba miec od cholery kasy, aby sie w cos takiego bawic... Zycze powodzenia podczas rejestracji Moze nie byc latwo, choc jak sie ma $$$, to podobno wszystko da sie zalatwic

o moj boze bede musial chyba 2.0 teraz wstawic zeby byl najszybszy w polsce ale zarty na bok jestem pod wrazeniem gratuluje ile auto wazy? i jakie ma mniejwiecej osiagi? turbine zalozyliscie do silnika? czy to abarth przerabial silnik ze ma taka moc?

[ wiadomość edytowana przez: forti dnia 2003-03-13 20:24:56 ]

Polska to jednak kraj cudów!!!! teraz to już ciężko będzie zaskoczyć jakimś przeszczepem!! ja zostaję przy 650 E

nie no teraz to mnie zabiliscie juz na maxz tego co widze to juz wygoda bosko ciekawe jak po skonczenu bedzie wyglodal maga-bosko nie no tego poprostu sie nie da opisac moglbys zdradzic szacowany kosztorys??
pozdrawiam i jestem pelen uznania ide sie napic bo wciaz nie moge sie nadziwic

Te poszezenia i ogolnie koncepcja nawiazuje do tego kaszla z silnikiem VW Corrado G60, tylko tu buda nie bedzie tak wizualnie przerabiana (co jest na + ) , wiec juz wczesniej byl podobny wynalazek, tylko w nieco innej koncepcji... Moze poczekamy na 400 metrow tego kaszla, i tamtego G60

powiem tak jestem pod zajebistym wrażeniem autko wygląda już całkiem nieźle jeszcze lakierek i pewnie jakieś bajery i będzie taki wypas że szok

POLAK POTRAFI !!!!