MotoNews.pl

[sprzedam] 125p przejściówka luty 1975

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam mojego fiata 125p pierwsza rejestracja 13 luty 1975 (czyli ostatni miesiac klasykow/przejsciowek przed mr'ami) kolor brazowy, stan ogolny dobry, do drobnych poprawek blacharskich (trzeba zrobic 2 male wstawki - duza dziura widoczna na ostatnim foto,i mozna by odswiezyc lakier) na prawym przednim blotniku i na masce jest ciemniejszy odcien brazu, ale akurat ten blotnk i tak trzeba pomalowac... sporo nowych czesci np: filtr oleju kable zapłonowe olej hipol olej lubro uszczelniacz mostu świece nadkola plastikowe 4sztuki filtr powietrza lusterka zewnętrzne uszczelka pod 2rurke uszczelka pod kolektor wyd. 2rurka obejma wydechu akumulator na gwarancji do listopada, pewnie jeszcze jakieś inne pierdoły o których zapomniałem...
nowe fabrycznie 4opony navigatory 165r13 (same opony kosztowaly 500zl) na nich zrobilem okolo 500km, detale typu kierunkowskazy na blotniki nowe fabrycznie w foliach z '74 roku 2x, licencja fiat nowa fabrycznie, radio safari 5 sprawne, tapicerka brazowa stan idealny !!!!!!! oprocz siedziska fotela kierowcy (ale to dorobi kazdy szanujacy sie tapicer), auto nie skundlone, oryginalne blotniki choc wlasnie one sa do poprawek blacharskich, auto kompletne, sa kapsle i listwy progowe, bagaznik i "kieszenie w bagazniku" zdrowe reszta blach tez, uchylne trojkatne szybki sprawne, silnik 1300ccm, oc do wrzesnia, przeglad do konca czerwca, unikatowa przednia plastikowa atrapa od "przejsciowek", ruchome zaglowki przod/tyl, oswietlenie silnika fabryczne, oswietlenie bagaznika, schowka, jak nowe dywaniki gumowe i inne... auto do odrestaurowania dla konesera/milosnika.

odpowiem na wszystkie pytania. autko takze na allegro...
zrobilem mu 214 fotek - chetnie podesle wybrane na emaile zainteresowanych...

moje dane

fso1500bibice@wp.pl
gg 9342016 - zwykle niewidoczny ale prosze pisac odpowiem jak bede
507065425

pozdrawiam k1cyprys Lech

-----------------------------
NOWE FOTO

[ wiadomość edytowana przez: k1cyprys dnia 2006-03-21 11:11:40 ]

[ wiadomość edytowana przez: k1cyprys dnia 2006-04-04 21:56:48 ]

Teee gościu ...... co ty odpier...asz? mam wstać do ciebie?

spoko luzik. sprzedam, jesli wezme to co na niego wydalem. czas mam do czerwca... jak sie nie uda - zostanie. potem jak wroce po wakacjach to na jesien powiniennem sie rozgladnac za jakims klasykiem z 68...

Bardzo ladny,zadbany i wogle.Gdyby pan korozjatam niewessal sie na progu to bylby nawet ideal
Ahh ta Korozja....spac po nocach niedaje.

prawda jest taka - jakby byly nadkola plastikowe to korozji by tam nie bylo. a pomimo ze niby w zimie nie jezdzil, to i tak sie tam dostal snieg z sola i takie tam... i wygnilo. poprzedni wlasciciel ladnie to zamaskowal - upchal kit i na to szpachle i podmalowal, nawet licencja byla. ja nie chce sprzedawac shitu w ladnym pudelku, niech kupujacy wie co ma.

I tak ma byc.Dobrze,ze nic nieruszales i nieupychasz szmat w progi i w podloge(raz tak mialem jak kupilem malca i przy dzwonie szmaty powylatywaly-siara) Moze ktos z forum sie nim zaciekawi??

zapraszam. to zalezy juz od Was.

No jak dla mnie autko jest bomba, pow jeszcze jaka jest cena minimalna?? Znajomy szuka takiego fiacika...

odp poszla na priva

aha ktos jeszcze pytal o link do allegro: prosze

moja aukcja allegro

[ wiadomość edytowana przez: k1cyprys dnia 2006-03-21 08:13:25 ]

zgodnie z prosbami zainteresowanych wlasnie dorzucilem nowe foto kazdego elementu blachy - sa doklejone pod poprzednimi fotami. zapraszam do ogladania

prosze o cene na priv

.........

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-03-21 19:31:04 ]

MENDA

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2006-03-21 19:34:34 ]

aj

a jak ja ogłoszenie wystawiłem to go nikt nie chciał.... dopiero Cyprys sie zlitował.....

teraz sie chlopakom dopiero spodobal? hehe... widac brzydkie foty byly, i nie chcieli kota w worku (jak wyskrobalem dziure to odrazu chca hehe)

witam ponownie, niestety poprzednia aukcja zostala zakonczona 1,5 godziny przed koncem przez pracownika allegro...
jakis "zyczliwy" poinformowal allegro ze zlamalem regulamin piszac "zastrzegam sobie zakonczenie aukcji przed czasem z powodu ogloszenia w innych mediach"... szkoda tylko ze to godzine przed zakonczeniem aukcji, a przez 9 dni nie przeszkadzalo to tym 4700 osobom co odwiedzily aukcje, tym 17 co licytowali i tym 47 co obserwowali... sa ch*** poprostu. wiekszosc aukcji ma to w opisie...

zapraszam ponownie na moja kolejna aukcje

cena minimalna nizsza niz poprzednio.

[ wiadomość edytowana przez: k1cyprys dnia 2006-04-04 21:53:42 ]

Poprszę cenę na priva. Bardzo sie do mnie ten fiat uśmiecha!