Instrukcja napraw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ma może ktoś takową? zassałem z sieci tą z napisem "scan i opracowanie...." ale niestety (tylko się nie obraźcie na mnie, bo wiem ile was to kosztowało) jakość tej wersji nie jest zadowalająca

Cytat:
2006-04-03 13:28:40, ireneusz pisze:
ma może ktoś takową?

Polecam Ci zakup oryginalnie wydanej wersji papierowej. Coś koło 200 zł chyba kosztowała.

Cytat:
2006-04-03 13:28:40, ireneusz pisze:
ma może ktoś takową? zassałem z sieci tą z napisem "scan i opracowanie...." ale niestety (tylko się nie obraźcie na mnie, bo wiem ile was to kosztowało) jakość tej wersji nie jest zadowalająca

Jest tam wszystko co warsztatowiec potrzebuje.Chyba że chcesz pisać Doktorat?

Cytat:
2006-04-04 18:49:21, Rysiek2 pisze:
Jest tam wszystko co warsztatowiec potrzebuje.Chyba że chcesz pisać Doktorat?

ja ją mam, ale tylko pytam czy ktoś ma w lepszej wersji (chodzi o jakość scanu) przy wydruku na drukarce czasem niewiele widać, a nie mam laptopa żeby siedzieć z nim jak będę naprawiał mojego esperaka (a jest co robić )

Cytat:
2006-04-05 12:15:48, ireneusz pisze:
ja ją mam, ale tylko pytam czy ktoś ma w lepszej wersji (chodzi o jakość scanu) przy wydruku na drukarce czasem niewiele widać, a nie mam laptopa żeby siedzieć z nim jak będę naprawiał mojego esperaka (a jest co robić )

Może zmien rozdzielczość i jakość w ustawieniach drukarki...
Ja drukowałem instrukcje naprawczą na laserze i (opórcz dosłownie kilku stron) wszystko było oki.
Pozdr. P.

Cytat:
2006-04-05 12:18:29, pyrekcb pisze:
Może zmien rozdzielczość i jakość w ustawieniach drukarki... Ja drukowałem instrukcje naprawczą na laserze i (opórcz dosłownie kilku stron) wszystko było oki. Pozdr. P.

no widzisz, a ja mam nawet nieczytelne fragmenty, nie wiem czy coś da zmiana jakości drukowania, może spróbuję gdzieś na laserówce, a może mam wersję eboka do dupy moja wersja jest z osiołka