Szybka do przeciwmielnych przod

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie,
wie ktos skad wziasc szybke do przeciwmgielnych swiatelek z przodu? Moze ktos wie jakie inne modele maja podobne. (jakas firma, inna marka samochodu co maja te same itd..)
Musze szukac jakiejs alternatywy bo nie mam gdzie wziac np oryginalnych. Po Litwie moze najwyzej jezdzi kilkanascie esperek
dzieki za pomoc.

eh juz mialem cie zganic ze piszesz o rzeczy ogolno dostepnej..ale fakt u ciebie moze jest inaczej..u nas mozna cala lampe przeciwmgielna kupic za 50zl czyli jakies 13euro wiec w ogole nikt nie mysli o szybkach..ale moim zdaniem zaden zamiennik tu nie wchodzi w gre..a moze szybka wycieczka do polski i przechwycenie takiej lampki?..przeciez to niedaleko

no fakt, daleko nie jest... do wawy jakies 600km a do suwalk 200km. Czasami nawet wpadam. Powiedzcie gdzie jest jakas gielda gdzie napewno sa czesci do esperka i kiedt ta gielda bywa czynna oraz adres.
jak bede to akurat wpadne i moze cos znajde. U nas moge zamowic w firmie to mi sprowadza ale kurna przebitka to chyba 100-200% no bo jak popyt jest a produktu nie ma to cena leci w gore

nie szukaj na szrotach tylko w sklepie a jak juz chcesz na szrocie to np w augustowie jest szrot znalazlem na www.ambit.pl

TRANSDŹWIG ZAWADZCY
16-300 Augustów ul.Wypusty 7
Tel. (087) 6431060, (087) 6446521, 0601812481
e-mail: ares-augustow@ambit.pl
www.transdzwig.pl

niby w wyszukiwarce nei ma info ze to maja ale napewno asortyment zmienia im sie szybciej niz aktualizacje na stronie

Cytat:
2006-04-10 15:31:36, LOTOS pisze:
Witajcie, wie ktos skad wziasc szybke do przeciwmgielnych swiatelek z przodu? Moze ktos wie jakie inne modele maja podobne. (jakas firma, inna marka samochodu co maja te same itd..) Musze szukac jakiejs alternatywy bo nie mam gdzie wziac np oryginalnych. Po Litwie moze najwyzej jezdzi kilkanascie esperek dzieki za pomoc.

A jak dla mnie to najlatwiej zamowic na moto.allegro.pl Non stop ktos sprzedaje te "halogeny" ;] A za przesylke nawet za granice napewno nie zaplacisz wiecej niz za wache jakbys mial jechac do polski i spowrotem ;]

Pozdr.

Cytat:
2006-04-10 15:31:36, LOTOS pisze:
Witajcie, wie ktos skad wziasc szybke do przeciwmgielnych swiatelek z przodu? Moze ktos wie jakie inne modele maja podobne. (jakas firma, inna marka samochodu co maja te same itd..) Musze szukac jakiejs alternatywy bo nie mam gdzie wziac np oryginalnych. Po Litwie moze najwyzej jezdzi kilkanascie esperek dzieki za pomoc.

Masz tutaj nawet link do najtanszych obecnie http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96516250
Nowki sztuki;]

dzieki, faktiko, te halogenki.. z chemła..to nawet blisko...
szkoda wymieniac caly gdy chodzi tylko o szybke.. ale zobaczymy. tak czy inaczej ACZIU (dziekuje po lit.)

za augustow tez dzieki.. bo jak mi trza bedzie cos wiecej to napewno zaskocze. Problemy beda tylko z blachami itd gdzie konkretnie chodzi tylko o espero, bo zawieszenie oplowskie to bezproblemu znajduje na miejscu