[K] kolektor dolotowy dohc-piony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
zakupie kolektor pod piony do dohc(najchętniej odsadzony-żeby aparat wszedł w bloku)
pozdrawiam

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Życze powodzenia

Cytat:
2006-04-01 19:39:53, winiar7 pisze:
Życze powodzenia

nie mow winiar ze jest az tak zle

bierz moje poziomy łatwiej coś znajdziesz

moge ci taki wykonac

Cytat:
2006-04-01 23:47:08, kania_ pisze:
moge ci taki wykonac

to ja zapytam zamiast Marcina:

jaki mniej wiecej szacowany koszt gotowego kolektora?

400 euro
nowy

[QUOTE400 euro
nowy
[/QUOTE]

gratuluje , dowcip pierwsza klasa , napewno se kolega zaraz kupi i do kanta wsadzi

to że na ebayu można za tyle kupić to wszyscy wiedzą , ale my mieszkamy w Polsce i zarabiamy popolsku więc na ebayu to możemy obrazki poglądowe oglądać a nie kupowac nowe tajle do silników...

nie było napisane że ma być tanio,
wiadomo że najlepiej byście chcieli za 100pln z gaznikami grattis i montażem w cenie....
swoja droga mam taki kolektor używany. jaką cene proponujecie ?to ja sie pośmieje...
leży na półce i sie kurzy,ale niech leży .jeść nie woła....

Cytat:
2006-04-02 20:11:58, pioban pisze:
nie było napisane że ma być tanio, wiadomo że najlepiej byście chcieli za 100pln z gaznikami grattis i montażem w cenie.... swoja droga mam taki kolektor używany. jaką cene proponujecie ?to ja sie pośmieje... leży na półce i sie kurzy,ale niech leży .jeść nie woła....

to może napisz ile sobie cenisz...
to my sie troche pośmiejemy....

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

za 400 euro to mozna kupic cale 124 spider pognite z takim kolektorem gaznikami i silnikiem na ebayu... a zrobienie najprostszego kolektora z 3 flansz i 4 rurek z kwasowki bez obiegu cieczy to pewnie koszt 150 zeta.... i tez dziala jesli zrobiony z glowa.

cena za używke to przewaznie 50%.
w tym wypadku to 200 euro.
jak dla mnie za mało żaby sie go pozbyć ,więc podałem wam cene takiego jaki wiem że jest do sprzednia.

PS
kupie Fiata 131 abarth
może być do remontu( wrsja stradale albo rajdowa)
(szukam taniej niż na mobile)

takich rzeczy sie nie kupuje od ludzi typu pioban{nie ma tu zadnego negatywnego znaczenia, zaznaczam} tylko na motoweteran bazarach na pchlim targu,gieldzie staroci , moj kolega za 80 zeta slownie 80 zeta kupil pod hala targowa w kraku kolektor 124 AR {124 RALLY ABARTH} z 2 zatartymi ale kompletnymi gaznikami weber 44... da sie....szukac trzeba
edit: kolega od reki to sprzedal za 1000 zeta potem ...

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-04-02 21:26:22 ]

Wlaśnie że nie od takich ludzi.ktoś kto zna wrtość tego co ma nie odda tego za darmo.
kiedyś znalazlem na gieldzie na żerani wyczynowe świece do malucha.nigdy takich i w takim opakowaniu już nie widzialem
NGK 10 po 3pln za sztuke , bo koleś też nie wiedzial co ma
nie były mi potrzebne ale za tą cene kazdy z was by to wziął ,pytanie tylko czy ktoś oprócz Matki Teresy sprzedal by to za te 3pln????

To ja chętnie kupię taki kolektor z gaźnikami nawet zatartymi albo samymi obudowami do 200zł i dodam drugie 200zł za fatyge
Co Wy na to?

P.S
Na ebayu kupiłem ostatnio "wafla" za 80euro z przesyłką wyszedł 450zł

cena jak najbardziej zblizona czyli okolo 150zl

Cytat:
cena za używke to przewaznie 50%.
w tym wypadku to 200 euro.
jak dla mnie za mało żaby sie go pozbyć ,więc podałem wam cene takiego jaki wiem że jest do sprzednia.

Człowieku i czym Ty się tu chwalisz?? że co , masz kolektor do dohc pod piony?? i co z tego wynika , chcesz go udostępnić zebyśmy zrobili forme ?zamienić , sprzedać w przystępnej cenie??Nie , poprostu sie chwalisz że masz i już...

za używany kolektor 200 euro , człowieku obudź sie , bo taniej wyjdzie sobie forme wystrugać i odlać taki kolektor...z resztą wcale nie masz zamiaru go sprzedać ...

Cytat:
2006-04-03 08:20:58, Blady pisze:
Człowieku i czym Ty się tu chwalisz?? że co , masz kolektor do dohc pod piony?? i co z tego wynika , chcesz go udostępnić zebyśmy zrobili forme ?zamienić , sprzedać w przystępnej cenie??Nie , poprostu sie chwalisz że masz i już... za używany kolektor 200 euro , człowieku obudź sie , bo taniej wyjdzie sobie forme wystrugać i odlać taki kolektor...z resztą wcale nie masz zamiaru go sprzedać ...

blady bo to jest tak:
mom i jestem kozok

zejdzcie z piobana, pokazal na forum nie raz ze sie doskonale w tematach nam bliskich orientuje i chetnie dzieli sie wiedza,a ze ceny sobie wymysla wybitnie euro-pejskie jego sprawa, nikt tego za tyle nie kupi, tez jego sprawa

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-04-03 09:17:42 ]

Przepraszam że się wtrącam, znalazłem cóś na Allegro: klik