KJS RZESZÓW 2.04.2006 2 eliminacja MOR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema wybiera się ktoś??
Jako że auto w częściach to ja standardowo poogladać wpadnę chyba że się załapie do kogoś na prawy.
Standardowo trasy pomerdane ale znośne próba 4.8.12 jest do przeycia w tym roku.

Walka o klase do 903 bedzie bardzo ciekawa.

mozliwe ze powalcze o przedostatnie miejsce
ile wpisowe? 50?

Chyba 70 .
Ciekawa klasa sie zapowiada w 903 Hubert mozliwe że Ziółko o ile żona go puści + 3 swapy 903 - matiz ,tico , cc i kilka innych malców.
Ciekaw jestem co pokaże jacek na nawierzchni typowo asfaltowej po tym co pokazał w niedzielę na kjsie.

jak juz napisalem, przyjade powalczyc o przedostatnie miejsce

Cytat:
2006-03-15 20:25:16, adasco01 pisze:
Chyba 70 . Ciekawa klasa sie zapowiada w 903 Hubert mozliwe że Ziółko o ile żona go puści + 3 swapy 903 - matiz ,tico , cc i kilka innych malców. Ciekaw jestem co pokaże jacek na nawierzchni typowo asfaltowej po tym co pokazał w niedzielę na kjsie.

Z Przemysla bedzi apostoł pf126 900 i jak go znowu fantazja nie poniesie to moze namieszac nawet w generalce, ja bede cc1100, na razie prawie seria ale juz w Krosnie bedzie wielopunkt. Majer chyba nie jedzie, Matys studiuje, bedzie tez pewnie swift.
Wiadomo już jakie proby?

To jak czuczu jak skołuje fotel nowy to wystartuje bo starego połamał.. pamietajcie jak jestescie źli na auto nie bijemy w fotel kubełkowy bo się łamie

Nei wiem czy wiecie ale ponoć ziółko odpada z MORU bo dziecko w drodze... Czyli zostaje Hubertus.
Swoją drogą jak patrze na te trasy które mają być to znowu pachołkolandia wygra ten kto odpuści a pojedzie dokładnie.
Czyli mamy 3 słopy w klasie do 903 fajnie..

Cytat:
2006-03-17 20:48:03, adasco01 pisze:
To jak czuczu jak skołuje fotel nowy to wystartuje bo starego połamał.. pamietajcie jak jestescie źli na auto nie bijemy w fotel kubełkowy bo się łamie Nei wiem czy wiecie ale ponoć ziółko odpada z MORU bo dziecko w drodze... Czyli zostaje Hubertus. Swoją drogą jak patrze na te trasy które mają być to znowu pachołkolandia wygra ten kto odpuści a pojedzie dokładnie. Czyli mamy 3 słopy w klasie do 903 fajnie..

Karol jest juz szczesliwym tatą. Hubert ma tak zrobione auto ze nie widze dla niego konkurencji, pod gore w Birczy wygrywał po 15 sek na probie

A był Karol w Birczy ??
Bo tak zrozumiałem że odpada na jakiś czas... tak twierdziła jego 2 połowa.

A co do Huberta to wystarczy dobre auto + idealnie zgrani pilot i kierowca + jakies 3 lata stażu w MOR i da sie go pogonić na próbie..
Ale trzeba miec wszystko dopięte na ostatni guzik i być bezbłędnym - bywali tacy którzy go prawie objechali i zaczynali przesadzać na końcu kjsu i klapa...

zapodajcie jakas mapke gdzie beda poszczegolne proby

Karol był jako kibic, i po puchar za 2 miejsce w sezonie 05, na Huberta nie ma bata, w Birczy miał za pilota kuzyna kolegi ktory jechal 1 raz w zyciu w kjs, i jeszcze od polowy padla mu 1 i co? prawie minuta nad zgranym z pilotem Matysem ktory ma silnik swierzo po remoncie. Po prostu jego auto jest kosmicznie zrobione i samo jest w stanie wygra z kazdym w klasie. Poki ktos nie pokaze podobnie zrobionego auta Hubert nie ma konkurencji

[quote="forum terytorum"]
Nie znam odcinków na podpormiu brak mapy i nie mam siedliska - no bo jak pomylic sie jadac po drodze.

Próba pierwsza , szósta i jednasta - parking TESCO

Próba druga, siódma, dwunasta - lisia góra

Próba trzecia i ósma - TYCZYN - zaplecze sklepu - tylko dwa razy

Próba czwarta i dziewiata - siedliska - kręta droga z Rajdu rzeszowskiego odcinek kilometrowy - tylko dwa razy

Próba piata, dziesiąta i trzynasta - podpromie - nie mam mapy z zeszłego roku jezeli ktoś ma dwie brakujące niech poda
[/quote]
Dostałem na gg od jacka trase z rzeszowskiego tą pod górę.
Fajny kjsik zwłaszcza 950 metrów pod górę waską drogą - miodzio.
Wiem że startuje jacek swoim autem i jeszcze ejden malec ze stalowej, z Rzeszowa 2 malce + krosno + tico z lezajska i powolutku robi sie konkurencja.

Ale szkoda . Gdyby nie to, że koleś poleciał w kulki ze szlifem bloku to auto już by śmigało i przy dużej dawce szczęścia udało by się wystartować w Rzeszowie. Ale nie ma co gdybać. Zobaczymy czy Ryżu dostanie od 900-setek .

Wielki znak zapytania.
za tydzień się przekonamy.

chcialem zauwazyc, ze plac na podpromiu zalało jak zwykle na wiosne... nawet jesli woda zejdzie to na placu zostanie ze 200 ton smierdzacego gówna i mułu

No to bedzie 10 prób pewnie lub zrobią na innym parkingu
A wie ktos co z trasą pod górę ??
Nie rozmyło jej ?

gdzie mozna zobaczyc wyniki?

Dostałem takie linki :

fotki 1

wyniki

Tyle mam.

ojojjj jakie to słodkie

jaka klatka zajebista