[S] Felgi 18 z oponami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Autko sprzedałem felgi zostały

FELGI 18

Felgi 18" DBV Caribic Cup
Szerokość felgi 8.0"
Srednica 18"
ET 35
5x110
Opony WANLI (Yokohama - jodełka) S-1099 235/40/ZR18 bieżnik ok 5mm

Koła i felgi używane na jednym aucie przez jeden sezon.

Czekam na konkretne propozycje...

Ja dam 300 zł, kto da więcej ?

Ja daje 500 zl

Ryba masz rozdwojenie jaźni czy kolekcjonujesz felgi?Rozumiem ze te od Zapexa już wziąleś?czy tylko sobie piszesz ze kupujesz bo chcesz sie dowartościować?

niestety nie kupilem bo tysiaka jeszcze nie uzbieralem. mam wlasnie 500 odlozone bo mi hamulce troche portfel odchudzily

wiec za jako cene sprzedajesz te fele pozdro

sadze,ze sa do sprzedania za kwote,jaka widnieje na aukcji

mario za tako cene to teraz calo ome mozna kupic hehehe
tylko ze bez takich felg . a propo mario ty juz swoje fele sprzedales pozdro

Sprzedalem,ale kurier dal ciala,bo zniknely pierscienie centrujace. Raczej juz nie skorzystam,ze Stolicy. Pare dni temu nadalem pewna Audio paczke i kolega z klubu nie mogl z dziwnych przyczyn jej odebrac,bo kierowcy nie chcialo sie jej mu podrzucic.Bedzie tak jezdzic do rana.

Cytat:
2006-03-29 00:26:29, mario26DR pisze:
Pare dni temu nadalem pewna Audio paczke i kolega z klubu nie mogl z dziwnych przyczyn jej odebrac,bo kierowcy nie chcialo sie jej mu podrzucic.Bedzie tak jezdzic do rana.

kolega z klubu obrzucił soczystym mięsiwem ww kierowcę, przedstawiciela handlowego i ich szefa, ale paczkę i tak odbierze najwcześniej dziś ok 10... Polska pięknym krajem jest.

Ta, ostatnio jak mi przyszła paczka, to dzwoni gościo z DHLa i pyta się czy odbiore paczke sam w siedzibie firmy czy mają przywieźć,a ja do niego ( ): a za co wam płace te 32zł,jakbym chciał odebrać sam to bym sobie wycieczke krajoznawczą do wawy zrobił . Porządek musi być !

Oponki są w lepszym stanie niz myślałem zapraszam do licytacji

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96081158

Pozdrawiam Domin

Za 2500 to moge sprzedać te
18
zdjęcie zapożyczone

Cytat:
2006-04-05 21:40:56, robert1x pisze:
Za 2500 to moge sprzedać te 18 zdjęcie zapożyczone

jeżeli myśle o tych samych to ja je mam za 2400 plus koszt wysyłk
problem w tym że ogłoszenie jest nieaktywne