Chłopczyk czy dziewczynka !?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam LOB
Mam taki luzny temat na święta , myjąc dzisiaj omesie doszukałem sie że to dziewczynka ! jestem ciekaw ile w LOB jest chłopaków a ile dziewczyn
Pozdrowienia świąteczne
DanDan

Dandan "zboku" gdzie ty grzebiesz????????

Dan Dan czyżby samotność ci doskwierała???

Dan zdradź mi tajemnice, jak się to określa....ja myślałem, że wszystkie Bestie to piękne....rodzaju żeńskiego ale ty chyba coś odkryłeś nowego
możesz to zademonstrować na następnym zlocie

Dan a jak by Ci sie wal na środku urwal i zobaczył omesie z profilu w tym momencie?? i byłby chłopiec co (oczywiscie ani tobie ani nikomu tego nie rzycze )pozdrowienia ide zaraz sperawic mojej omesi maly prysznic niech ma cos od zycia skarbek

Dandan, czyżbyś przy tym myciu dokonał jakiejś perforacji?! Liczysz na potomstwo czy co?

W moich oczach Omega zawsze uchodzila za dziewczynke. Czy odkryles, cos co mogloby podwazyc ten poglad? Czuje sie zaniepokojony i wsiadam do auta "z pewna taka niesmialoscia"

Pewnie to dziewczynka - spoczko A Senator? Pewnie chłopczyk, więc jak kiedyś zjawię się na LOB party, to mogę spodziewać się, że mój Seniorek się zakocha? Ciekaw jestem w czyjej Bestii hahaha! Mam nadzieję, że nie w żadnym... Senatorze!!!!