| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ponick Opel Vectra C GTS Gdańsk | 2006-04-08 00:41:00 nie chodzi o zbieznosc, bo robilem w zeszlym tygodniu po wymianie tulejek wachaczy...zalozylem aluski i nadal mi znosi auto...mniej troche niz przed tulejami, ale nadal...jezdzilem w zeszlym roku na tych oponach i felgach i nie bylo problemu...co moze byc przyczyna takiego plywania auta?moga byc stabilizatory? |
FAROW Sympatyk FEFK Chorzów | 2006-04-08 11:12:35 Znajomy kiedyś kupił takie tulejki zamienniki że po tygodniu wywalał i robił na nowo! Guma była tak miękka że nie dało sie jezdzic tym samochodem :/ |
gigi24 byl ess, jest asia kobylnica k/poznania | 2006-04-08 11:35:34
i jak bym sie tez tego trzymal!!!! jesli niemasz orginalu tulejek na wachaczach to bedzie sie essi zachowywal jak pijak na drodze nawet przy ustawionej zbieznosci!!!! ja swoje wymienialem przed zima i ta sama zabawa mnie teraz tez czeka nie z tego powodu ze sie wyrobily ale sa ZA MIEKKIE!!! i autko plywa po szosie jak jacht po wzburzonym morzu!!! a druga sprawa to tez cisnienie w kolach przod jak rowniez i tyl trzecia rzecz jesli masz szerokie opony to tez bedzie ci plywal na koleinach powodzenia |
ponick Opel Vectra C GTS Gdańsk | 2006-04-08 15:39:59 dzieki za opinie, na tulejkach nowych przejechalem 90 km...na oponach juz tych jezdzilem w zeszlym roku i bylo super, teraz plywa nawet na nowej prostej i rownej drodze
ale dzieki za odpowiedzi, zaraz zerkne. |