AK POLSKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!

Pilnie poszukuje 2 osob zrzeszonych w AK Polski Chcialem sie tam zapisac jako ze Plocki AK to syf ale po rozmowie telefonicznej dowiedzialem sie, ze potrzebne sa dwie osoby rekomendujace... Jak dla mnie to biurokracja ale coz....
POMOCY

ehhh... uwierz mi... polski jest jeszcze lepszy... zapisz sie do rzemieslnika i bedziesz zadowolony...

A w rzemieslniku sa normalnie znizki na wszystkie kjs-y?? Bo zeby nie bylo jak ze sie zrzesze a to mi nic nie da

w polskim niewiele Ci tez to da...

Do srody ma czas na wybor Bo na torun trzeba byc juz zrzeszonym, po co przeplacac

no to zrzesz się w AToruńskim albo TKM

Gdybym mieszkal w Toruniu to spoko... ale na codzien mieszkan w w-wie a weekendy spedzam w plocku

no tozapisz sie do TKMu

Zapisz sie do PiS, Samoobrony albo LPR... moze pomoze?

Lapek

zapisz sie w kilku, tylko przelicz skladki czy Ci sie oplaci

pojedz na kolo mlodych w poniedzialki o 18 z tego co pamietam (na lotnisku na bemowie) i tam pogadaj - dostaniesz wniosek z podpisami, potem pojedziezsz do siedziby ak-polskiego zaplacisz i voila.

Z rzemieślnikiem też nie jest tak łatwo.
jak sie zapiszesz to przez dwa lata jesteś kandydatem na członka.
Dopiero później członkiem

Hmmm.... troche tego nie rozumie... jak do nich dzwonilem powiedzieli ze wystarczy wpasc osobiscie, miec ze soba jakis dowod tozsamosci i wystarczy. Czyli z tego co mowisz nie mam zadnych znizek przez pierwsze 2 lata?? Czy poprostu czlonek to jakis wyzszy stopien osoby zrzeszonej?? Bo skoro place od razu wpisowe i skladke to cos by tu bylo nie tak...

callnij jeszcze raz. zacznij od K*RWA - Zoltar tak zrobil kiedys i podziałało.

w tkm wypisujesz wniosek 2-3 dni i juz jesteś członikiem bo musi to podpisać prezes i wtedy juz jesteś zrzeszony i normalnie masz znizki

ale ci powiem ze sie szybko obudziłeś z tym zapisani9em do klubu
na miejscu zabki to ja bym ci kazał dopłacić tą różnice zrezszony-nie zrzeszony

Cytat:
2006-05-09 19:27:50, bizer_trikolor pisze:
w tkm wypisujesz wniosek 2-3 dni i juz jesteś członikiem

ja w zeszłym roku poszłam w piątek do ATorunskiego, powiedzialam ze potrzebuje, cos tam podpisalam, wplacilam skladke i w sobote jechalam rajd jako członek AT

W rzemieslniku sprawa zostala zalatwiona od reki Wypisalem wniosek, wplacilem kase, dostalem kwitek i podziekowalem

co wy gadacie jakie 2 lata w rzemieślniku zapisujesz sie (w każdy poniedzialek o d 16 chyba sa zebrania sekcji mlodych) rog żytniej i mlynarskiej w wawie zapisujesz sie wplacasz skladke i korzystasz z dobrodzieistw klubowych składka jak maszpowyzej 18 lat wynois cos ok. 55 zł

Dowiadywalem sie o co z tym chodzi... po prostu przez pierwsze dwa lata nie ma co liczyc na dofinansowanie ze strony klubu... chyba ze ma sie bardzo dobry wyniki