(s) Odnawiam Lancia Delta za 1800zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Odnawiam oferte sprzedarzy Lanci Delty GT z gazem
Wyjerzdzam i potrzebuje kasy oddam z czesciami i kołami za 1800zł
zdjecia na meil
Pozdrawiam

prosze o foto booguc@interia.pl[addsig]

szczegóły rok, silnik, stan, przebieg, i zdjecia by sie przydały.

Lancia Delta GTie
1600ccm 90km 156 000 km
składak 1987 w dowodzie 1996
2 letnia instalacjia gazowa, butla w miejscu koła zapasowego 30litrów, wersja podstawowa, kierownica momo, auto stoi na zimówkach+ alu(stare szprychy) bez opon, dodatkowo sporo czesci tj. skrzynia biegów, błotniki( na samochodzie widac juz troche rdzy ), komputer od silnika, wtryskiwacze, rozdusznik i wiele innych rzeczy, w samochodzie przed zima zostało wymienione: usczelka pod głowica oraz wszystkie płyny, pasek rozrzadu, samochód jest w stanie dobrym to przecierz który rocznik. Przydało by sie wymienic jedynie przednie gumy stabilizatora(koszt około 20-30zł)

oto kilka zdjec z zimy jak dorwe aparat to zrobie inne foty

co w niej się wyrwało w zawieszce ??

Nie dokonca. Urwało sie mocowanie wachacza poprostu ktos kiedys zastapił pewna srube zwykła normalna nie utwardzana i pekła a na niej trzyma sie jedna strona wachacza. Jak ja rozwiercałem to wchodziło jak w masło zastapiłem ja porzadna utwardzona i jest tak jak powinno byc

jakby to byl czteroped yto bym bral z miejsca

no pewnie przykro mi ale to tylko oska

wiem ale mimo to zawsze to byly piekne fury

Wiem Dlatego skusiłem sie na Delte 90 km nawet daje rade choc jest to kawał kloca a miec takie prawdziwe Integrale to by było

prawdziwe integrale jest piekne a to to kupa,(moim zdaniem) przepraszam jeśli uraziłem właściciela!
piekny to jest kant...

CEHU jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma. Pewnie ze bym wolał Integrale ale narazie niema nato funduszy (nie małych) moze kiedys...

Cytat:
CEHU jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma. Pewnie ze bym wolał Integrale ale narazie niema nato funduszy (nie małych) moze kiedys...

no baaa... tez bym chciał cos lepszego ale mam mojego malczaka i go uwielbiam

Odnawiam
1700zł i moze jeszcze cosik spuszcze z ceny