Sprawozdanie - 17.04

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bylo poko choc niektorzy zawiedli.Napisalem juz jeden temat ale niewiem czemu zniknol z forum.tabela znajduje sie na strone www. w dziale Puchar KsK.

Czy bylibyscie sklonni zaplacic dajmy na to po 5 zl za caly puchar(10 spotkan) na nagrode dla pierwszej trójki zwyciesców??

Tabelka z wynikami nieźle wygląda (jakieś takie zawijane literkii w ogóle)

Moze to jakis chochlik
Bylo spoko,trasa calkiem calkiem ,tylko nie namojego skodillaka.
Za malo bylo nawrotow w lewo hehe a za duzo w prawo.Moj reczny nie wiedziec czemu lapie tylko na lewe kolo i tym samym moge zarzucic tylem tylko w lewo.
Ale ogolnie spoko.Tabela wynikow oki
Oby tak dalej i wiecej uczestnikow.

A najgorsze jest to że te chohliki zarypal tez mi z dysku nasze grupowe zdiecie i niema go juz

Tabelka spox spotkanie również było wdechowe chociaz dla mnie niebardzo najpierw felga potem most no i kijowy przejazd w moim wykonaniu ale nie bede sie tłumaczył zawaliłem

Szacuneczek

Fakt tabela OK , A co do nagrody.. to co bedzie nagroda ??

pozdro for all

Zapomniał bym podziekowc Sliwkowi za użyczenie pompki Dzienkówa!!! Ale doszy mnie niepokojace sygnały ze nie powróciła do ciebie ja ja położyłem koło skodilaka wila tam gdzie przedtem stałes kurde mam nadzieje ze nie zgineła jak cos to daj znac mefowi on do mnie tyrknie.

Szacuneczek

Co do nagród to zobaczymy na ile bedzie kasy.Mysle ze dla zwyciescy jakby sie uzbieralo troszke to jakis pucharek malutki.
Nagrodzone by bylo 3 pierwsze miejsce-dla miejsca 3 - dyplom.Co do miejsca 2 to jeszcze sie zobaczy

no niestety misio pompke wcielo.... my jej nie wzielismy.. miejmy nadzieje ze ktos ja wziol na przechowanie a nie potraktował tak jak butelke pepsi ktoora spadla z tego niebieskiego malczana.

Mam prosbe do wszystkich co byli na pasie-Mozecie napisac czy ktos z was niewziol przez przypadek pompki Śliwki??A moze wiecie co sie z nia stalo.BO ja wsumie odjerzdrzalem ostatni i niewidzialem jej chyba bo patrzylem czy niczego my niezostawili

Zginela Pompka samochodowa. Byla w reklamowce kolorowej (chyba w kwiatki). Moze ktos ja wziol z uczestnikow wczorajszego spotkania ? jak tak to prosze o info. Niby nic wielkiego ale ta pompka ma chyba z 20 lat i w dodatku dostalem ja od dziadka.

No teraz to zmienia postac mojego postu-Napewno jej niebylo na końcu zlotu bo bym zobaczyl kolorową siatke.Pompka sama miala taki jasny kolor i moglo by slonce przyswiecic i moglem niezauwazyc ale skoro byla w siatce to napewno jej tam niebylo czyli ktos ja wziol.Mam nadzieje ze ta osoba powie ze wziela na przechowanie i odda no bo szkoda zeby takie zeczy sie dzialy na poczatku powstania klubu a tym bardziej ze byli tam sami klubowicze a nie jacys obcy ludzie

spoko luz to tylko pompka.. znajdzie sie to nie igła

jak ktos wziol to mysle ze tu uczciwi ludzie sa.. wiec bedze dobrze

Pozdro

jade na pas moze gdzies tam lezy i moknie biedna mala pompka

No to zycze powodzenia.ja sie zaraz spytam jeszcze Wotsona i Misiora z SR bo byli tam jak my odjerzdrzali

No i czuje sie winny bo ja jej używałem a siatka była biała z jakims napisem. Głupio wyszło. Ale jak cos to Sliwka wie do kogo ma kierowac roszczenia zawaliłem bo powinienem oddac do rak własnych. Sorki sliwka.

Szacuneczek

Wlasnie wrocilem z pasa i po pompce zostala tylko siatka ale spoko nie martwcie sie skoluje sobie nowa a wlasnie mefi spytaj sie tych z SR moze oni ja wzieli.

Normalnie jak bym czytał kryminał jakiś , nawet sledztwo jest

Przykra sprawa z ta pompka.Widzialem jakas reklamowke kolo mojego skodillaka i nawet ja omijalem jak przestawialem auto.Nie myslalem ze tam moze byc popmka.
Pozdrowionka

Oj głupio wyszło jeszcze raz sorki Sliwka jak cos to zapraszam na gg albo pyknij mi sesemeka zaraz wysle ci mój nr.

Szacuneczek