Sprzedaż malucha na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak to wygląda ze sprzedażą kaszla na części....czy coś płace za złomowanie?? jak wygląda ze sprzedażą silnika????jak wyrejestrować auto??

ile mogłbym wziąć za malucha w całości pali na dotyk stan blachy bez rdzy obniżony z tyłu 1.5zwoja przód na płasko....do zrobienia zbieżność jedno łożysko z przodu

musisz oddac na zlom rame auta z numerami, nic generalnie nie placisz. Z auta mozesz zdemontowac doslownie wszystko

a ile kosztuje wystawienie malucha na allegro ?

ze sprzedaza malucha jest generalnie problem :/ nie sprzedawaj

z tym opitoleniem przed zlomowaniem to nie tak szybko, zebys nic nie płacił to musi byc auto w 100% kompletne, wiem bo niedawno moj koles zezlomowal a mialem z niego obszabrowac wszystko ale sie nie dało,na drodze legalnej to idziesz do na zapolską pytasz sie co i jak i oni ci podaja adresy gdzie mozesz zezlomowac itp chyba ze namotasz sobie kwitek ze juz jest zezlomowany potem wyrejestrowywujesz i piszesz rezygnacje do ubezpieczalni aha i najlepiej miesiac przed imprezka zeby to zrobic bo moga byc jaja.
jak cos pomotałem to niech mnie ktos poprawi bo zmeczony jestem

załózmy ze maluch jest niekompletny,jest sama buda i zawias, jakie są koszty tej operacji, złomowanie to chyba kosztuje , tak samo wyrejestrowanie
ktos sie orientuje??

bizer_trikolor
Z tego co wiem to dopłacasz za brakujace kilogramy....Z tego co słyszałem to 6-10zł/kg

dokładnie jak pisze buczek bulisz za zbedne kilo, we wrocku 10zl.
ale zawsze mozna namotac papier ze bryka juz na zlomie stoi a tak naprawde wcale nie musi tam stac. kminicie baze

jak ktos chce kupic to sprzedam w całosxo 600zł

w Bielsku oddajesz sama rame za free, nie interesuje to ich co jest a czego nie ma, sprawdzaja tylko czy rama nie ma lewych numerow. wiec moze Ci sie oplaca do Bielska przyjechac?
Ale lepiej idz na jakis zlom i sam sie dowiedz jak to jest... jesli tak jak mowie to rozkladaj go na czesci!

NIE NO SPCEU O CO CHODZI CZEMU SPRZEDAJESZ KASZLA NIE WOLNO CI I JUZ JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACIE TO NIE łADNIE I JESZCZE NA FORUM MILOSNIKOW SIE Z TYM OBWIESZASZ NIE ROB TEGO PLIZZZZZZZZZZZZZZ