Jak planujesz swój urlop-polecam-sprawdzone

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, nie spamuje tylko pomagam koleżance Jeśli ktoś z Was planuje jakieś wakacje, a oczekuje niskich cen i dobrych warunków, to gorąco polecam. Biuro Podróży sprawdzone, działa od paru lat w spółce a od 2 lat samodzielnie. Zawsze można słać zapytania. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to dzwońcie , tylko powiedzcie ,że jesteście z Klubu Espero, żeby dostać coś extra
Oferty są realizowane na terenie całego kraju, bez względu skąd jesteście.

Poniżej kilka przykładów, są to ceny końcowe, bez żadnych dopłat:

Tunezja:

BAHIA BEACH ****
7 DNI = 1148zł.
14 = 1399zł.
ALL IN CLUSIVE
150m od plaży.
Wylot z Katowic, Warszawy i Wrocławia

3os. ZNIŻKA 10%

SAVANA *****All in clusive
300m. od Plaży
7 = 1198zł.
14 = 1698zł.

B.P. ALMAR
Alicja Moryc
TYCHY UL. DARWINA 4
032 219 18 98
almar@bil.pl

Znajomy ma firmę... Jak coś, to z Gdańska też coś się załatwi

a niech was..
żebyście sie w piekle smażyli
kurde tak uwielbiam wycieczki , a w tym roku nie mogę...
a wy mi tu takie oferty....
sadyści.. czuje się jak dzieciak z kenii przy wystawie cukierni ;(

a tak poważnie to całkiem uczciwe ceny, jeśli za rok biuro będzie jeszcze istniało , to bardzo chętnie coś wezmę , ale z dojazdem własnym , bo gdziez bym smiał opuścić swoje autko...
już widze te tabuny bratów i ojców ze swoimi ciężkimi buciorami na pedale gazu... i juz widze jak ktoś wcina tłuste rzeczy na moich skórach .....

Cytat:
2006-04-26 12:59:32, sweeper23 pisze:
sadyści.. czuje się jak dzieciak z kenii przy wystawie cukierni

Pięć lat już będzie jak dupy prywatnie na wypoczynek dalej jak 100 km od mojej wjohy nie ruszyłem i póki co nie zamierzam.

Cytat:
2006-04-26 13:30:06, piotr_ek pisze:
Pięć lat już będzie jak dupy prywatnie na wypoczynek dalej jak 100 km od mojej wjohy nie ruszyłem i póki co nie zamierzam.

Ma podobnie... tez od 5 lat zero wakacja... bo wakacje letnie przeznaczam na prace zarobkową, a podczas roku akademickiego nie mam czasu

Cytat:
2006-04-26 18:57:23, Karol13 pisze:
bo wakacje letnie przeznaczam na prace zarobkową,

Ja cały rok pracuję z wyjątkiem 2 tygodniu urlop, który biorę tylko dlatego, że dopłatę dostaję.

Cytat:
2006-04-26 12:59:32, sweeper23 pisze:
a niech was.. żebyście sie w piekle smażyli kurde tak uwielbiam wycieczki , a w tym roku nie mogę... a wy mi tu takie oferty.... sadyści.. czuje się jak dzieciak z kenii przy wystawie cukierni ;( a tak poważnie to całkiem uczciwe ceny, jeśli za rok biuro będzie jeszcze istniało , to bardzo chętnie coś wezmę , ale z dojazdem własnym , bo gdziez bym smiał opuścić swoje autko... już widze te tabuny bratów i ojców ze swoimi ciężkimi buciorami na pedale gazu... i juz widze jak ktoś wcina tłuste rzeczy na moich skórach .....

Nie jestem złośliwa ,ale świetna oferta-jeszcze gorąca:

TUNEZJA wylot z Katowic

3 hotele do wyboru -świetne (moja kierowniczka była w jednym z nich) 2 tygodnie,

opcja All Inclusive - wszystko w cenie

1049 zł!!!! (słownie: tysiąc czterdzieści dziewięć złotych)

Gdybym tylko mogła wziąć urlop teraz

basis - a masz coś do Egiptowa, tak żeby ponurać sobie (podaj też ew. ceny pakietów nurkowych).

Basis, a może masz w ofercie jakieś kolonie dla dzieciaków - ciekawe a przede wszystkim sprawdzone oferty .

Cytat:
2006-04-28 07:32:05, carbol pisze:
Basis, a może masz w ofercie jakieś kolonie dla dzieciaków.

Aaaa... chcesz się dzieci pozbyć a potem picie do rana i dzikie seksy.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-04-28 08:33:24 ]

Cytat:
2006-04-28 08:33:02, piotr_ek pisze:
Aaaa... chcesz się dzieci pozbyć a potem picie do rana i dzikie seksy. [ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-04-28 08:33:24 ]

"...wyjechali na wakacje
wszyscy nasi podopieczni
gdy nie ma dzieci w domu
to jesteśmy niegrzeczni.... "

Jasne, mam też Egipt jak i obozy, kolonie różnego typu (turystyczne,paintball, jeździeckie, wspinaczkowe )itp

Mam tylko prośbę do was - nie pytajcie o ofertę na priv czy w tym poście, nie często jestem na stronce naszego Klubu, lepiej wysyłajcie zapytania na maila basis@op.pl .

Aha i jeszcze jedna prośba: w mailu piszcie co was interesuje, termin, ile osób i jakie wyżywienie , dojazd własny czy zorganizowany. Uwierzcie, że tych ofert jest sporo, więc każdemu prześlę co go interesuje na maila