Reklama Jędrasika - dlaczego???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dopiero teraz to do mnie dotarło. Z prawej strony naszej witryny jest reklama Jędrasika . Czemu i dlaczego?? Czyżby klub otrzymywał od niego za to pieniądze? Dlaczego ona jest tam umieszczona ?

Chyba "ktoś" dostał taniej spoilery....

Tu trzeba się pytać imperatora Lasombre..... ciekawe co dostał....

A więc mamy tu doczynienia z korupcją

Nie ja tylko my wszyscy klubowcze mamy znizke u Jedrsiak a to nei moja wina ze tylko ja kupilem !!!!

Zalatwialem to kiedys dla klubu !! i kazdy klubowicz moze mic znizke ! a w dodatku spojlery kupilem wczesniej! a ulge wynegocjowalem potem !!

Czuje sie urazony

Pozdrawiam
Lasombra (imperator, cenzor i morderca niewinnych postów)

aaaaaaaa a czy ta zniżka ma związek z reklamą na forum ??...ani mię to ziębi ani grzeje....jak rozmawiamy to pytam s ciekafości

hmm.. a w jakiej wysokości są te zniżki ?

nie pamietam chyba 5 % zy jakos tak, wiem ze klubowicze mogli kupowac przednie i ytlne spojlery za 250 a nie 289 czy jakos tak, a reklamowka jest bo sie tak przyjelo moge napisac do Jedrasika na ten temat i sie dowiedziec czy cos sie zmienilo

Ale to nei zmienia fkatu ze jestem wdzieczny neiktorym osobom za komentarze...

Cytat:
2003-04-14 22:25:01, Lasombra pisze:
Nie ja tylko my wszyscy klubowcze mamy znizke u Jedrsiak a to nei moja wina ze tylko ja kupilem !!!!

Zalatwialem to kiedys dla klubu !! i kazdy klubowicz moze mic znizke ! a w dodatku spojlery kupilem wczesniej! a ulge wynegocjowalem potem !!

Czuje sie urazony

Pozdrawiam
Lasombra (imperator, cenzor i morderca niewinnych postów)

Ojojoj, no to przepraszam za zamieszanie. Mam nadzieję Lasombra, że mi wybaczysz? Po prostu zabrakło jakiejś informacji o tej zniżce na stronie i stąd się wzięły moje dociekania. Nie chciałem nic sugerować, może trochę niezręcznie sformułowałem posta.

To teraz przydały by się tam reklamy firmy robiącej naklejki i sprzedającej domeny .
No i nie miałbym nic przeciwko, żeby np. Statoil zaproponował klubowiczą jakieś zniżki

wlasnie napisalem do jedrasiak aby dal mi pelne ifno umieszcze ja w prawej ramce zeby bylo waidmo albo na stronei w dziale "klub"

tez zaplacilem taniej za spoilery...

OTO jest to co dostłem od firmy Jedrasik:

mamy upust 5-10% w zaleznosci od artykulu, a jest go sporo wiec radze tam kupowac
np.
Spjler przedni kotry kosztuj 20 zl klubowicz kupuje za 250 i dostaje siatke tuningowa gratis.

Nic dodac nic ujac

Cytat:
2003-04-15 09:28:17, Lasombra pisze:
Spjler przedni kotry kosztuj 20 zl klubowicz kupuje za 250 i dostaje siatke tuningowa gratis.

Nie opłaca się...

PS. Co to jest "siatka tuningowa"?

Siatka tuningowa to chyba to cos co niektórzy zakładają w miejsca kratek przy wlotach powietrza z frontu samochodu. Po nazwaniu jej siatkę tuningową jej cena wzrasta kilkakrotnie w porównaniu do tej samej ale sprzedawanej w sklepach żelaznych

Dokladnie takDD taka sama siatke mozna kupic w zelaznym sklepie jako siatka zbrojeniowa czy cos podobnego))...ale jeszcze lepsze jest to ze ja zdjalem kiedys taka siatke z tlnej czesci starej ruszkiej lodowki