WAZNE:Naklejki na przednia szybe!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wazne dlatego ze projek bedziemy z Maydayem wykonywac dzis i jutro wieczorem. Nasz plan jest taki Napis KAMIKADZE na cała szerokosc szyby a w prawym dolnym rogu tego napisu Xywa kazdego klubowicza.
Mniej wiecej tak:

KAMIKADZE
misiek
(to jest tylko tak obrazowo jak to bedzie rozmieszczone)
Wiec jezeli ktos ma inne pomysły to wrzucajcie je jak najszybciej
moze xywa i np. nr klubowy lub pod napisem kamikadze drobnym druczkiem adres stronki??? My zrobimy pare projektow to sie zobaczy

Mef apropo stronki to zostaje ten adres czy planujesz zmiany???

Czekamy na opinie i wskazówki

Szacuneczek

To ma byc tak:

KAMIKADZE
........ misiek

np bo przedtem mi wogole nie wyszło
oczywiscie bez kropek i nie w takim styłu beda literki to tak tylko zeby mniej wiecej zobrazowac

Szacuneczek

Sluchaj co do adresu stronki to napewno bedzie zmieniany na jakis wiekszy serwer wiec narazie z adresem sie wstrymaj.

Co do naklejki to myslalem zeby zrobic cos takiego ze :

kamikadze MISIEK squad

napis kamikadze squad oczywiscie mniejsza czcionka niz xywe i mysle ze by to fajnie wygladalo

Nie Mef ja mysle ze tak jak Misiek zapodal ze duzy napis KAMIKADZE i najwyzej obok xywa mniejszym

Tak z xywa posrodku jest bezsensu

Aha i moze inna czcionka niz ta co jest przy robaku (takie jest moje zdanie)

Czcionka bedzie inna a nawet bedzie pare wersji musimy ustalic czy wszyscy maja miec taki sam napis czy moze bedzie np 3 wersje i do wyboru bo pomysłow mamy pare. Co do pomysłu Mefa to dołanczam sie do opini Corna rowniez sie mi to nie podoba.
Jutro Mayday bedzie miał wam cos do pokazania to sie wypowiecie bo niestety mnie znowu zabraknie Casem tak bywa

Szacuneczek

Mysle ze najlepiej bedzie zrobic pare tylko takich podobnych do siebie zeby sobie kazdy moogl wybrac ale z drugiej strony przydalo by sie zeby kazdy mial taka sama naklejke bo wkoncu czesc znakowania klubowego co nie??zobaczymy co mayday jutro przywiezie

Niech demokracja zwycięzy. Przydałoby się małe głosowanko. Osobiście uważam, że duży napis kamikadze i mały napis na skraju szyby - ksywka, to najlepszy pomysł.

Myślę że Kamikadze a w prawym rogu - dól Nick i tak będzie najlepiej ponieważ nicki są róznej dłógości i Logo klubu będzie zmieniało długość a tak to będzie zawsze takie same-Jesłi pozytywnie rozpacztcie noją prośbę o przyjęcie to proszę wpisać Gugi i mam jeszcze jednego kolegę kjtóry też będzie respektował na cvzłonkostwo w wszyn klubie -narazie jeździ jaklo wolny strzelec w większość Niedziel skodą 120 Niebieska
Nick DAYTON
na StreetReycers są nasze fotki..
Pozdrow
gw..

Czesc Gugi.Czy mowisz tu moze o gosciu co jezdzi skodzinka na alusach 15"??Czy moze chodzi o inna??

Niestety tamta jest granatowa z beed loockiem na białej feldze stalowej ale jest troszkę niższa od serii

MoiM zdaniem powinno być tak Logo kamikadze i mała Xywka w rogu !!!

Acha i jeszcze ja najlepiej widziałbym jakiś taki pasek nie rzucający sie w oczy !!!!1

Bo po ostatnich przejsciach ze złodziejami to ja juz nie chce sie wyrózniać na parkingu !!! Takze pasek przyciemniający tak zeby słoneczko nie raziło i tam gdziesz umiesciś KAmiKAdze i mniejszą XYWKe w rogu

TAk uwazam!!

Kaczy chodzi Ci o to zeby ten napis byl na ciemnym pasku?
Jesli tak to raczej nie jest najlepszy pomysl bo to jest spory kawalek do przyklejenia wtedy a nie kazdy jest specjalistom na tyle zeby sobie rowno przykleil pasek na cala szybe. Pozatym to znacznie zwiekszy koszty a pasek jesli juz to bylby poprostu czarny a nie przyciemniajacy

Wiec lepiej juz sam napis + nick

Koszty są ważne, ale nie najważniejsze przecież, liczy się jakość, nie znam cen, ale jeśli różnica nie będzie duża to może warto się zastanowić

Ja mam takie pytanko.Czy ta naklejka bedzie przyklejana od wewnatrz czy od zewnatrz??W sumie nie jestem zwolennikiem oklejania auta naklejkami.Wiec jeli juz to bym tylko nakleil na przednia szybe.
Naklejane od zewnatrz mozna latwo zniszczyc,np w zimie.
Swoja droga taka z paskiem przyciemniajacym bylaby spoko,ale tylko od wewnatrz.

Wilu naklejki beda robione jak kto chce tzn jak sobie zazyczysz od wewnatrz to sie zrobi.Co do ceny to jeszcze nieznam bo to bede wiedzial dopiero po zrobieniu naklejki-mysle ze tak ok15 zl to bedzie trzeba dac ale moge sie mylic

Jeżeli o mnie chodzi to naklejki moga być jakie chcą byle by były jednakowe

Naklejka na przedną szyba myslełem ze mozna zrobić np. w ten sposób zrobić takie małe naklejki(KAMIKADZE +ROBACZEK+ XYWKA) jak pod kierunkami przykleić od wewnątrz a na to dopiero przyklejićfolie przyciemniająca !!!??

Bo co do jakiegoś wypasionego paska mam na mysli coś strasznie rzucające sie w oczy to mam złe zdanie . Jak ktoś ma zrobione troszke auto to juz i tak zwraca uwage wszystkich ludzi którzy tylko patrzą co by tu zakosić!! Tak więc nie ma sensu chyba jeszce bardziej sie wrózniać !!!

NIE WIEM JAK CO MYSLA CI CO MAJĄ GARAŻE ALE JAK FURKI STOJĄ POD BLOKAMI TO SAMI SIE ZASTANÓWCIE!!!!!!!!????

w takim wypadku mozna zrobic naklejke od wewnatrz.
juz za niedlugo mam nadzieje ze zobaczymy pierwsza odslone naklejki na ktora wszyscy czekami