Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() maciekz Miłośnik FSO PN caro Pruszków | 2006-03-17 01:25:13 Witam po raz pierwszy na forum TECHNIKI FSO !
Mam małe pytanko o ile mnie już ktoś nie uprzedził kiedyś tam. Jak zabrać się do naprawy sumarycznego licznika kilometrów - drugi ten który się kasuję działa normalnie - co może być przyczyną ? |
![]() maciekz Miłośnik FSO PN caro Pruszków | 2006-03-17 13:28:38 Atu_plus pisze:
Jakie niedomagania wykazuje licznik? Za duży przebieg??? O ile chcesz go cofnąć ? W zasadzie to ma na pewno za mały przebieg cofnięty przez poprzedniego właściciela - porównuję do swego poprzedniego egzemplarza 1,6 GLE '93-licznik kręci się w różne strony raz do przodu raz do tyłu - chciałbym żeby działał - po drugie doradżcie czy lepiej "reanimować" posiadany egzemplarz czy postarać się o nowy jeśli tak to może ktoś odstąpi - w sklepach brak Dzięki Robreg za infotmacje (powyższe czynności przeprowadzić w odwrotnej kolejności i będzie działać) Na razie brak chęci i pogody by działać - |
![]() Martini81 Miłośnik FSO Opel Omega B sedan Oslo Norge | 2006-03-17 23:59:09 google...allegro...15 minut szukania i masz już namiary na sprawny licznik...bez kłopotu znajdziesz odzielne liczniki, obrotomierze czy zegareczki...
A co dach przecieka że na pogodę narzekasz ![]() Robert, w Twojej recepcie jest mały kruczek: brak pary, ewentulanie jednej ręki. samymi ustami bym nie próbował tego naprawiać ![]() |
![]() maciekz Miłośnik FSO PN caro Pruszków | 2006-03-18 21:39:24 Dzięki MARTINI 81 Jak coś znajdę to dam znać ...
Od niedawna mam Internet to i nieporadny jest człowiek a mądrego po szkołach to i przyjemnie posłuchać ![]() |