MotoNews.pl

Spojler ze światłami pozycyjn. i światłem stop ESPERO!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widziałem kilka razy na mieście esperaki i poloneza atu ze spojlerem na tylniej klapie nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że na końcach spojlera świeciły światła pozycyjne a reszta spojlera to było światło stopu (czyli że cały spojler świacił po naciśnięciu stop. Dodam że spojler nył bez żadnych stopek (montowany na końcach Prawdopodobnie są to spojlery oryginalne od espero lecz niestety moje poszukiwania nie przyniosły żadnego efektu może wie ktoś gdzie coś takiego mogę znaleźć bo uparłem się że żadnego innego spojlera na klapę nie założę oprucz opisanego

moj znajomy ma w esperaku taki spoiler tylko zamiast pozycji ma kierunkowskazy

Cytat:
2006-11-21 23:14:48, Outcast pisze:

Ale gdzie taki kupił?

tez juz go pytalem, mial juz go przy kupnie a nie pytal sie poprzedniego wlasciciela a pochodzenie spoilera

Cytat:
2006-11-21 23:07:41, swirek13 pisze:
Prawdopodobnie są to spojlery oryginalne od espero ..

Absolutnie NIE

Myślę , że wiem o jaki spojler chodzi...swego czasu miałem taki w Nexii...wtedy (1997r.) firma montująca sprowadzała je z Austrii i kosztowało mnie to majątek (jak na spojlerek) ...bo chyba ponad 750zł

ooo...coś takowego mni wiency ? :

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-11-22 00:17:37 ]

kiedyś jeszcze dawno temu jak istniała giełda na balicach to widziałem że koleś miał na stoisku ze spojlerami i zderzakami takie lotki ale nie zwracałem wtedy jakoś uwagi na to szukałem po giełdach na allegro na forach i nic nie znalazłem na ten temat jak kamfora

Cytat:

a może chce go sprzedać chętnie kupię

Cytat:

a może chce go sprzedać chętnie kupię

Cytat:
2006-11-22 00:09:45, bogdan1 pisze:
Absolutnie NIE Myślę , że wiem o jaki spojler chodzi...swego czasu miałem taki w Nexii...wtedy (1997r.) firma montująca sprowadzała je z Austrii i kosztowało mnie to majątek (jak na spojlerek) ...bo chyba ponad 750zł ooo...coś takowego mni wiency ? : [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-11-22 00:17:37 ]

tak właśnie doooooookładnbie o taaaaaki mi chodzi jak ja go chcieć

hehe juz mu kiedys trulem dupe o to ale niestety nieda rady

Pogmerajcie w necie może uda wam sie coś znajść bo i tak jesteście lepsi bo przynajmniej fotecke zkunś macie heh

bogdan1 a z kąd masz tą fotkę??

Cytat:
2006-11-22 01:00:24, swirek13 pisze:
bogdan1 a z kąd masz tą fotkę??

a dostałem od kogoś

Weźmnij no i mię nie drażnij... ....to taksówka jeżdżąca po Krakowie !!...czyli tam gdzie Ty się poruszasz zapewne non stop....sie uważnie rozglądaj ...nie będzie tego za dużo w postaci liganców

Tu proszę ...dokładniejsza fotka...będzie Ci łatwiej łapać to taxi

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-11-22 01:12:10 ]

Posiadam takowy spoiler w kolorze 92L tzn platyna.
Juz go nie używam.
Mogę zrobić fotkę i wysłać jeśli to Cię interesuje

Cytat:
2006-11-22 08:29:28, john pisze:
Posiadam takowy spoiler w kolorze 92L tzn platyna. Juz go nie używam. Mogę zrobić fotkę i wysłać jeśli to Cię interesuje

czy to ten co masz na esperaczq?? oczywiście jestem zainteresowany

z miesiąc temu widziałem espero z takim spojlerem z pozycyjnymi na bokach, reszta stop.
Było już ciemno, więc doskonale było to widoczne.
Moim zdaniem wygladało to jak ufo lepera w klewkach.

Cytat:
Moim zdaniem wygladało to jak ufo lepera w klewkach.

sądząc po rozwoju platformy samoobrony to są dopiero na etapie polonezów a o ufo to leper moze pomarzyć hehehehe