| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2006-04-14 09:25:27 Podsufitka trzymana jest z przodu przez zegarek, po bokach przez wszystkie maskownice slupkow i na koncu przez 2 kolki.
Najwiecej zabawy obawiam sie, ze bedzie ze zdjeciem oslony przedniego slupka, chociaz nigdy go nie zdejmowalem. Potem moze okazac sie konieczne dokupienie roznych nietypowych kolkow, kotore czesto niszcza sie podczas takich operacji... Generalnie zdjac sie da, trzeba tylko wszystko spokojnie odczepiac i powinno sie udac |
pablo_ns Espero 1,8 +LPG Nowy Sącz | 2006-04-14 09:44:27 a mi z tylu sie odksztalcila i jest szpara miedzy dachem a podsufitka, kolki trzymaja da sie cos z tym zroibc ? bylem u tapicera i powiedzial ze to nie ma sensu kleic bo pousci. Wy tez tak macie? |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2006-04-14 11:35:10 Gdybys poczytal archiwum to bys wiedzial, ze wiekszosc tak ma.
Moim zdaniem rozwiazaniem tego problemu jest tylko klej. Tylko jakis dobry |
tomtu PRIMERA GT łódź | 2006-04-14 11:52:55
Witam. Mi też kapało. Przykleiłem pasek czrnej izolacij tak żeby zachodziła na uszczelkę i dach.Od 2 lat nic nie kapie.Wizualnie też niezle,mało widoczne. |