| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SirNazgul Miłośnik FSO Polnez Caro 2.0 DOHC ... Węgrów | 2006-02-25 15:01:34 Cześc Wszystkim. Po dłuuuugiej nieobecności wracam w szeregi klubowiczów. W moim życiu wiele się wydarzyło, zarówno dobrych jak i złych rzeczy. Nie czas i miejsce na opisywanie tego wszystkiego.
Widzę, że wiele się zmieniło w klubie i to na lepsze. Cieszy mnie to bardzo. U mnie juz niedługo nastąpi to czego się najbardziej obawiałem. Jestem zmuszony pozbyc się mojego Fiata 132. Prawie rok temu zacząłem remont blacharski, którego do dzisiaj nie mogę skończyć. Trafia mi się okazja dostania Poloneza Caro 1.4 w bardzo dobrym stanie blacharskim a i silnik chodzi jak powinien. Oczywyście nie pozbędę się serca mojego kochanego Fiata. Już niedługo mam nadzieję, ukarze się tutaj relacja z przeszczepu 2.0 DOHC do poloneza. W związku z tym zapraszam chętnych do przeglądania ogłoszeń gdzie umieściłem dwa dotyczące tego co nie będzie mi już potrzebne a z chęcią odsprzedam w dobre ręce. Miło mi strasznie powrócić i mam nadzieję na rychłe spotkanie na jakimś zlocie, bo już zbyt wiele przeszło mi koło nosa. Pozdrawiam Wszstkich baaaardzo serdecznie. SirNazgul |
vistula Miłośnik FSO Polonez Caro 95' Przystajń | 2006-02-25 15:47:00 Witam cie . |
jurek_j Miłośnik FSO PF 125p/PN Caro Nowiny Wielkie | 2006-02-25 15:58:12 Także Ciebie witam! Fajnie, że powracasz w nasze szeregi. |
KiLeR Miłośnik FSO CC VK/E-36 318p Kozie Boby Zdrój ;) | 2006-02-25 16:31:55 Nasz stary, dobry znajomy i jego stary, dobrze znajomy Fiat. Milo Cie tu znowu widziec. Widze, ze zdjecia, jak za dawnych czasow - pochodza jeszcze ze spotu mazowieckiego w PTKu, bo o FSO AK, to wtedy jeszcze nawet nie myslano...
Tak czy inaczej, liczymy, ze juz nas nie opuscisz, bezapelacyjnie do samego konca! |
SirNazgul Miłośnik FSO Polnez Caro 2.0 DOHC ... Węgrów | 2006-02-25 17:31:08 Amen bracie |
PAGAN Wwa | 2006-02-25 23:25:36 jaki tam marnotrawny syn? przybyles spowrotem to bierz sie do roboty, hehe! |
MAJCHAL Miłośnik FSO Polonez Caro Poznań | 2006-02-27 20:52:46 Witaj SIR. Rzeczywiście szmat czasu, wiele się zmieniło, ale my jesteśmy tacy sami
WITAM |
SirNazgul Miłośnik FSO Polnez Caro 2.0 DOHC ... Węgrów | 2006-03-05 00:04:05 Aktualizacja
Niestety zdjęć z wyjęcia silnika nie będzie Padł mi aparat i nic nie wyszło
Tym samym los Fiata został przypieczętowany
Szkoda mi się będzie z nim rozstawać ale niestey muszę................. |
kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2006-03-05 01:08:35 SER NAZGUL
Pamietam,jakom do zacnego Towarzystwa wstepowal,zes pojawial sie tu.Pamietam,zem pierwyj raz widzial 132 z automatische getriebe.Jednakowoz nie zdazylem napic sie z Toba wodki w polskiej krainie,zanim ja opuscilem. Zatem witaj bracie Nazgul,choc z daleka witam,z krainy SIR'ów... A napijemy sie na letnim zlocie,mam nadzieje |
SirNazgul Miłośnik FSO Polnez Caro 2.0 DOHC ... Węgrów | 2006-03-05 09:17:01 Oczywiście, że się napijemy w końcu znany byłem tutaj jako
SirNazgulgulgulgulgulgulgulgulgul..................................... |
Quattro Miłośnik FSO Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2006-03-05 10:16:58 a pierdole... nasze obie 132 mialy trafic do remontu - ja sie wstrzymalem i remont zaczal sie dopiero niedawno - a Ty za swojego dawce zrobiles
a Tony szukal 132.... |
SirNazgul Miłośnik FSO Polnez Caro 2.0 DOHC ... Węgrów | 2006-04-09 00:03:40 Panowie i Panie umarł król niech żyje król. Pożegnajmy Fiata 132, uczcijmy jego odejście minutą ciszy.............. Powitajmy nowe autko w klubie
Polonez Caro 2.0 DOHC na elektronicznym wtrysku Dzisiaj odebrałem samochód, efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Poprostu jest super. Po rocznej przerwie w pracy silnik pracuje jak należy. Od poniedziałku załatwiam papierkologie. W tygodniu postaram się o zdjęcia. To tyle mówił Jarząbek |
tom_stm Miłośnik FSO Warszawa-Wesoła Stara Miłosna | 2006-04-09 00:46:36 Życzę zadowolenia z ekspoatacji - pedal to metal beuhehehe - na pochybel nowym plastykom |
Janio Miłośnik FSO To pole jest za małe ... Pruszków | 2006-04-09 00:50:34 No to chyba i profil zmienisz.
No i pokażesz się wreszcie w realu Gratulacje |
SirNazgul Miłośnik FSO Polnez Caro 2.0 DOHC ... Węgrów | 2006-04-13 18:39:37 Tak jak obiecałem wstawiam zdjęcia mojego "nowego" autka
Oto i on w całej okazałości:
A teraz z przodu i tyłu:
Teraz kilka przeróbek , ta najważniejsza czyli wszystko na swoim miejscu
W środku mała zmiana
No i jeśli ktoś zauważył lub nie zbliżenie na pojemniczek wtryskiwacza od Seicento , nigdy więcej worka
I to by było na tyle, teraz czekam na gromy z nieba |
hetman Miłośnik FSO Warszawa | 2006-04-13 19:08:34 Fajna bestia!!!! |
PAGAN Wwa | 2006-04-13 19:49:24 moze byc. ani mnie ziebi ani grzeje. dupa jest za wysko co nadaje autu styl z grojca. mam jedna brazowa szybe od kierowcy w stanie HGW jakim, moge ci oddac za browara. trzeba ja czyms wyczyscic. 2.0 nie robi na mnie zadnego wrazenia, a bardziej ci wspolczuje tak jak i sobie. kiera porazka, hehe! |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2006-04-13 19:52:11 Czy mógłbyś zrobić fotkę komory silnikowej zrobione z boku? Chciałbym chłodnicę nieco obejrzeć. A ile pojemności ma ten zbiornik od SC? |
Pemek Miłośnik FSO 125p i Accord Rzeszów | 2006-04-13 19:53:47 wszystko jest super tylko efekt psuje kiera FSM samochod mało litrazowy - akurat buehehehehe zmien dekielek przynajmniej na logo z napisem fiat ![]() |