(fiat 127) Badanie rynku wycena ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niewiem co bedzie dalej z moja 127 z ciekawosci(jak narazie) chciałbym poznac wasza opinie ile jest wart a więc :
Fiat 127 rok 73 mk1 buda remontowana 2 lata temu na dzien dzisiejszy próg do zrobienia, i z 3 dziurki niewidoczne na karoseri jednak gdzie niegdzie wyszło juz co nieco podłoga wyspawana i bez dziur do zrobienia sa jeszcze drzwi(do wymiany)daje inne w dobrym stanie.Auto ma Gaz silnik w bardzo dobrym stanie (moim zdaniem) nie miałem z nim wiekszych problemów.Do auta dokladam kupe czesci zawieszenie drugie i jakies tam pierdoly.Takze z 3 litry farby metaliku w tym samym kolorze.Przeglad i oc jest .W srodku zegary z łady.Takze sa kubły bez przelotek i fele rekiny 5.5 na 175/50 ale to opcjonalnie .
Informacja do wszystkich tylko sprawdzam nie jestem zdecydowany.Fotka tu :1
Na tej fotce niema 175/50 w stanie igła i sa z tamtego roku z lata ale zime przestała w garazu prawie cała

eeeeeeee no
Majster nie szkoda ci
Jak cos to klepie te dodatkowe wskazniki na słupku Jak mozna

Cytat:
2006-04-12 18:46:32, Buczek21 pisze:
eeeeeeee no Majster nie szkoda ci Jak cos to klepie te dodatkowe wskazniki na słupku Jak mozna

wszystkiego szkoda takie zycie a narazie nie napisałem ze sprzedaje tylko sie orientuje.

Co Ty,nikt go niekupi,kazdy przejdzie obojetnie,troche popatrza i tyle bedzie a jesli chodzi o kase to jest warty tylko poswiecenia Nieprzejmuj sie i tak go nikt niekupi
Co tu duzo mowic nawet jak bedziesz miec kupca za 5tys. to mysle,ze na forum zostaniesz trochu pojechany i zostawisz 7 u siebie

Na powaznie to ja bylbym sklonny dac z 4tys. za niego Baaaardzo zadbany i ladny.

Powaga nikt ci tego złomu nie kupi nieopłaca się też złomować trzeba jezdzić i tyle niemożesz sprzedać

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1045762
ten nie lepszy?

Cytat:
2006-04-13 09:19:14, Witold_Rybarz pisze:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1045762 ten nie lepszy?

hm szybszy

Cytat:
hm szybszy

mowa ze szybszy...biały to zawsze szybszy

hmmm w moim poscie o sprzedazy mojej 7 napisales tak
Cytat:
ogladałem ostatnio mk3 bez rdzy praktycznei podwozie igła 1300 oczywiscie i z 85 r. oplaty do 2007 takze i spokoju z oplatami zapomniałem dodac ze za 1000zł

wiec wklejam to do Twojego postu

Cytat:
2006-04-15 13:49:19, Booguc pisze:
hmmm w moim poscie o sprzedazy mojej 7 napisales tak wiec wklejam to do Twojego postu

zapomniałes dodac ze masz mk3 a jak mk1 ciekawe który bardziej ludzie szukaja pozdr