Sprężyny w cabrio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy kto sie orientuje o ile seryjnie jest obnizony essi cabrio mk VII w stosunq to standardowego mk VII ? Musze wymienic sprezyny i amorki, ale bez tej wartosci bedzie ciezko bedzie cos qpic. Ogolnie wysokosc zawieszenia mi pasi, tylko teraz dorwac nowke...

o 18 mm. jak chcesz orginalne springi z cabrio to mam do sprzedania.. stan bardzo dobry..

ups.. sorry.. ja mam o mk5/6 .. więc tylko tył by Ci pasował. ale obniżenie takie samo.. -18mm w stosunku do normalnych wersji.

tylko 18mm ale seria wyglada przy nim jak terenowka - u mnie odleglosc na poczatq i koncu progu wynosi ok 150mm - seria cabrio czy mialem cos zmieniane w zawieszeniu ?

Cytat:
2006-04-14 14:36:47, VinCe pisze:
ups.. sorry.. ja mam o mk5/6 .. więc tylko tył by Ci pasował. ale obniżenie takie samo.. -18mm w stosunku do normalnych wersji.

Czyli kolejna watpliwosc tez rozwiana - cabrio mk VII ma takie same sprezyny z tylu jak mk V/VI

Cytat:
2006-04-14 14:42:02, deziu pisze:
tylko 18mm ale seria wyglada przy nim jak terenowka - u mnie odleglosc na poczatq i koncu progu wynosi ok 150mm - seria cabrio czy mialem cos zmieniane w zawieszeniu ?

Ale nie porównuj wysokości progów od ziemi, bo cabrio ma zupełnie inne progi i wzmocnioną podłogę. Zmierz sobie róznicę licząc od środka piasty do rantu błotnika.