Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Patorka daewoo espero 1,5 glx Pabianice | 2006-04-16 04:10:24 Tak, życzymy mokrego jajka i smacznego dyngusa.
Mnie choć bym kupe zrobił to wskaznik nie podniesie się pow. 3/4 zbiornika. A leje jak zawsze do pełna. |
![]() maskekk 1,5 wwa | 2006-04-16 16:16:01 no ja tez tak mam :/ nawet jak pod korek doslownie nalalem to i tak nie pokazal maksa ![]() ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2006-04-16 17:59:25 ...ja tak mam aktualnie...
jak zatankuje do pełna to mi opada na zero.... a jak trochę z tego wyjeżdżę to mi wskakuje na połowę.... ...od dłuższego czasu walczę z tym wskaźnikiem, i co naprawię to po miechu znowu się piepszy..... najpierw się okazało że doszczętnie skorodował mi pływak, więc wymieniłem go na nowy.... potem się okazało że jakiś tam drucik skorodował, więc został oczyszczony z rdzy, ale starczyło to znowu tylko na kolejny miesiąc, bo teraz zaś okazało się że nie działa jakiś tam czujnik który kosztuje około 150pln więc dałem sobie spokój z wymianą i tankuję wachę "na czuja".... ![]() |