(k)Zaciski od DF 125p przod i tyl do tarcz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie kupie zaciski w stanie bdb tak by bylo mozna za pomoca kombinerek wyjac tloczek czyli stan bdb .Przod i tyl same saciski .

Kolo was na szrocie stoja chyba ze 3 lub 4 DFy z tarczami z tylu i kompletnymi zaciskami - jeden z nich przy krakowskiej dla was za iveco po lewej stronie jadac do wawy (tuz przed skrzyzowaniem do centrum chionskiego). Bylem, ogladalem.

Cytat:
2006-04-25 16:50:45, Zuraw pisze:
Kolo was na szrocie stoja chyba ze 3 lub 4 DFy z tarczami z tylu i kompletnymi zaciskami - jeden z nich przy krakowskiej dla was za iveco po lewej stronie jadac do wawy (tuz przed skrzyzowaniem do centrum chionskiego). Bylem, ogladalem.

przednie jusz mam sprawne wiem gdzie ale tam cenia sobie pozadnie od jakis 4 lat stoji u nich silnik 900od 127 cenia go na 800zl!! wiec ja tam niezagladam

UP

ja mam tylne zaciski od kanta są w dobrym stanie.. hamują itp nie ciekną troszke podczyszczone będą jak nowe..
mam nawet prawie nowe tarcze to tego kompletu lakka nalecialosc rdzy.. tylko
tarcze dam gratis cena kompletu:20zł (dwa zaciski klocki i tarcze gratis lub bez)
wysyłka po wpłacie:
same zaciski:16zł
komplet z tarczami 30zł (no niestety troche to waży..)
jak cos to prosze na priva

Cytat:
2006-04-27 08:39:14, waco pisze:
ja mam tylne zaciski od kanta są w dobrym stanie.. hamują itp nie ciekną troszke podczyszczone będą jak nowe.. mam nawet prawie nowe tarcze to tego kompletu lakka nalecialosc rdzy.. tylko tarcze dam gratis cena kompletu:20zł (dwa zaciski klocki i tarcze gratis lub bez) wysyłka po wpłacie: same zaciski:16zł komplet z tarczami 30zł (no niestety troche to waży..) jak cos to prosze na priva

Poszedl priv