MotoNews.pl

Poszukiwany !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie odbierałem dziś ojca z imprezy, jechałem tak około 23,3 traktem brzeskim, jechałem sam, pusto jak cholera, wiec grzeje 160 km/h a tu z tylu jak nie zaczal ktos mrugac...

i co sie okazalo z duzo wieksza predkoscia wyprzedził mnie Esperak !!! ciemny kolor, bez niczego szczegolnego (chyba, szybko mnie minał) a rejestracje odczytalem tylko WZK cos tam!

Ja jechalem 160 i tylko troche zwolnilem zjezdzajac na prawy pas, ten ktos ganl chyba powyzej 180, albo jescze wiecej!!
Moze ta osoba jest w klubie?

Pozdrawiam
Lasombra

może WZK 2506

nie
ale na prawde koles mnie zaskoczyl, myslalem ze to ja szybko jade !!
a tu taki numer, szkoda szkoda ze go nie ma w klubie bo to niezly kozak skoro traktem nie boi sie tak szybko jechac ....

Albo to odwaga , albo głupota jak zwał tak zwał

rozpędzić samochód do 180 to nie problem, problemem jest wyhamować

Pozdr.

Jak się ma układ hamulcowy wysokiej kalsy to nie porblem
(Nacinane topowe tarcze + topowe Klocki)

hehe a potem wylumacz panie wladzo ja wiem ze tu mozna jechac 100 ale myslem ze jak pojade 200 to sie nic nie stanie
i przepraszam ze musieliscie mnie gonic przez 15 minut ... czy juz moge pojechac

Cytat:
2002-11-28 13:52:42, Adminek pisze:
Jak się ma układ hamulcowy wysokiej kalsy to nie porblem
(Nacinane topowe tarcze + topowe Klocki)

Witam
A jak na marginesie sprawują się twoje hamulce ATE?
Ile na nich przejechałeś...?

A ja dzisiaj objechalem bmw 316 kolegi. Myslalem ze nie mam szans ale jednak. Kolega jak wysiadl z biemdabeliu powiedzial "o kurwa zapierdala to..." jedyne z czym mialem problem to przejazd przez zakrety bemka mozna o wiele szybciej je pokonywac. Jednak zawieszenie espero nie jest cudem techniki.

Pozdrawiam
Wiktor

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnego Espero z trasy Ożarów - Warszawa ( Poznanska ) numer rej WZ 5..... Na klapie adres forum

Cytat:
2006-04-15 13:43:18, Pawelek-L pisze:
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnego Espero z trasy Ożarów - Warszawa ( Poznanska ) numer rej WZ 5..... Na klapie adres forum

To ja i też pozdrawiam ,właśnie gnałem do pracy .

Kurtka - skąd Wy bierzecie takie wykopaliska????
Pozdr. P.

Cytat:
2006-04-15 17:15:58, pyrekcb pisze:
Kurtka - skąd Wy bierzecie takie wykopaliska???? Pozdr. P.

Masz racje dopiero teraz zauważyłem a przeczytałem cały wątek

Cytat:
2006-04-15 17:15:58, pyrekcb pisze:
Kurtka - skąd Wy bierzecie takie wykopaliska???? Pozdr. P.

No tym bardziej ,że od dłuższego już czasu takim sympatycznym 'raportom"słuzy wątek "Widziany, widziana...." dużo dużo "swieższy" ! ....

ale to jest skutek "WYSZUKIWARKOWEJ" psychozy Modów....Kolega bał się ...tego nooo....Opier....u klubowego

Cytat:
2006-04-15 18:59:54, bogdan1 pisze:
ale to jest skutek "WYSZUKIWARKOWEJ" psychozy Modów....Kolega bał się ...tego nooo....Opier....u klubowego

No akurat to nie Modowie wprowadzili psychozę wyszkukiwarkową tylko... ty już wiesz kto

A teraz jakiś dobry mod przeniesiesie posty z tego wątku do właściwego..

a ja dzisiaj jak zatankowalem to sie tak zdolowalem cena beny i stanem moich finansow ze jechalem do 2.5tys. krecac silnik ;/ ale golfa usadzilem do czasu do czasu przycisnac mozna.

A tak przy okazji- co się dzieje z Lasombrą?

Cytat:
A tak przy okazji- co się dzieje z Lasombrą?

A cholera go wie.