MotoNews.pl

[s] graty z El

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1. Kompletne dywaniki - w dobrynm stanie, dzielone. Nadkola, pod fotelami, tunel. Jak ktos potzrbuje to za 5tke plus wysylka

2. szyba przednia z uszczlka nieklejona - 15 zeta (osobiscie)

3. silnik po kapie okolo 2000 wstecz, ale puscil simmering. Ogolnie sie zbiera, dorzucam rozrusznik taki jak jest, bez alternatora. Zgaznikiem i blachami itp, bylo by milo 130 zl dostac za to

4. 4 kola 12 - w sumie do treningow dobre, niesa calkiem lyse ale spelcjanie piekne tez niesa zeby je przezucac na inne felgi. Felgi staly w sniegu cala zime wiec raczej do ostrego upalania, 5 zeta za szt (fela z opona)

ile kosztowałaby wysyłka silnika do Płocka? jestem wstepnie zainteresowany

wysylalem kurierem Mitrokowi..powiem ci ze sporo, cos 100 zl, bo ciezkie cholerstwo. Nieiwem czy niewyslzo by podobnie cenowo jakim zagazowanym autem to przewiezc.

to jak sie dogadacie w kwestii silnika (odbior osobisty) to ja bym bral kola.
To jak, dogadacie się?

jakprzyjedziecie to spoko.ale to trza do wieczora wiedziec, inaczej fele na zlom

dywaniki i kola niekatualne.

jakktos potrzebuje jest resor panstwowy, twady cholernie ale w miare niski. osobiscie nieumie go dobic do ziemi stojac na nim. stan wg mnie bdb. ideal do przeklepania czy cos.

masz jakies szybki.dla mnie ???? :>:>

są dwie ale musialbys poczyscic po resztkach folii....

Sa jeszcze
1. szyba przednia z uszczlka - odbio osobisty - 10 zeta

2. drzwi od pasazera El - w zaleznosci od tego czy kompletne czy nie, z zainteresowanym cene sie uzgodni

3. przednie reflektory H4 z zarowkami i oslonkami od bagaznika, trzeba zmyc "bad locka" rozpuszczlanikiem - 15 zeta

4. dwie kierownice z FL na szeroki wieloklin. jakktos potrzebuje na nabe czy cos - ideal, wogole w ok stanie tyle ze bez klaksonow - 4 zl/szt

5. 2 dobre pompki paliwa po 5 zl/szt

6. kolo zamachowe z el (waski wieniec) - 12 zeta

7. rozrusznik ale musze jeszcze dokladnie sprawdzic czy jest na 100% sprawny, bo niemialem okazji go wogole podpiac

8. caly silnik poki co, bez oblachowania - blok, glowka, gaznik, niby po kapie pare tysiakow wstecz, ale trzeba mu na pewno zmienic uszczelke pod pokrywa zaowrów i simmering. Niechce go rozkrecac i jesli bedzie chetny na calosc to 99zl, a jesli nie to go rozbieram i
- glowica jesli bedzie ok - 50zl
- gaznik z podstawka podcisnienia - 20zl
- blok z miska, walem, cylindrami itp - 60 zl
9. wahacz pasazera tylny, spoko stan, do oczysczenia...jak komus padl i boli godac 90 zl zanowy to u mnie za 20 zl

masz korek od paliwa z kluczykiem bo potrzebuje

niema korka

mala aktualizacja

2. drzwi od pasazera El - w zaleznosci od tego czy kompletne czy nie, z zainteresowanym cene sie uzgodni

4. dwie kierownice z FL na szeroki wieloklin. jakktos potrzebuje na nabe czy cos - ideal, wogole w ok stanie tyle ze bez klaksonow - 2 zl/szt

5. 2 dobre pompki paliwa po 5 zl/szt

6. kolo zamachowe z el (waski wieniec) - 10 zeta

7. rozrusznik ale musze jeszcze dokladnie sprawdzic czy jest na 100% sprawny, bo niemialem okazji go wogole podpiac

8. silnik
- glowica jesli bedzie ok - 50zl
- blok z miska, walem, cylindrami itp - 49 zl

9. wahacze tylne, do oczysczenia...jak komus padl i boli godac 90 zl zanowy to u mnie po 10 zl /szt

a korek bez kluczyka?

z komandosa?

a pasuje? kurcze to ma duzy gwincior, user friendly tak zwany

Czesc wsysnolbym kiere za 2zl daj znac na prv co i jak

A jeszcze mam takie pytanie o gaznik do el plus podstawka z podcisnieniem jak masz to wziolbym razem z kiera tylko daj znac ile za calosc

gaznik sprzedany przed 2 godzinami.

Pat, takie nietypowe pytanie - czy masz moze ten "pikacz" od ssania?