Sprzedam Mojego 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdjęcia w profilu i na stronie klubowej w dziale klubowicze
-GAZ ,HAK wszystko w dowodzie legalne , parownik regenerowany w lipcu , butla do 2008
-Buda 1991 , stan OK bez tapicerek więc widac że nie ma dzior
-Silnik 1500 polonez AB rozwiert na 1600 na nominalnych tłokach , wszstko nowe remont w grudniu 2004 przejechane z 6000km , we wrzesniu zrobiłem głowice , nowe zawory , prowadnice uszczelniacze , polerka komor , powiększone kanały , nawet sporo powiększone , kolektor od gsi dwa przeloty , skrzynia V
-Zawias - springi truck ciachnięte o 2 zwoje , resory z grubszym drugim piorem do tego bile przod zielone tył żołte , wszystkie gałki i koncowki wymienione na wiosne
-hamulce seria
-wnętrze 2x bimarco B jeden z przelotkami i pasami schroth , kierownica fiat 127sport obszyta w warsztacie skorą z orginalną nabą i klaksonem z logo FIAT , dodatkowe wskazniki , ale jeszcze nie podpięte
-koła 2 komplety 14 motylkow , zima OK , lato hmm trzeba by zmienic na takie z bierznikiem
-wczoraj zmieniłem zderzak przedni na taki w idealnym stanie więc wygląda to lepiej , stary miał mase wypryskow
-przegląd do marca 06 , powinien przejsc bez problemu
-15 wrzesnia zapłaciłem OC + NW za cały rok , więc nowy własciciel ma rok spokoju bo przechodzi na niego , kasy nie odzyskam ,prosze wliczyc to w cene

cena hmm czekam na propozycje

blady co jest grane ???? czemu ????? nie rob tego !!!!!!!!! za duzo pracy,auto zaje... chodzi i obiecales ze twoj 1.6 bedzie chodzil lepiej niz 1.6 mara i moje 2.0 (choc chyba juz tak jest )

Cytat:
2005-10-30 18:40:37, Blady pisze:
Zdjęcia w profilu i na stronie klubowej w dziale klubowicze -GAZ ,HAK wszystko w dowodzie legalne , parownik regenerowany w lipcu , butla do 2008 -Buda 1991 , stan OK bez tapicerek więc widac że nie ma dzior -Silnik 1500 polonez AB rozwiert na 1600 na nominalnych tłokach , wszstko nowe remont w grudniu 2004 przejechane z 6000km , we wrzesniu zrobiłem głowice , nowe zawory , prowadnice uszczelniacze , polerka komor , powiększone kanały , nawet sporo powiększone , kolektor od gsi dwa przeloty , skrzynia V -Zawias - springi truck ciachnięte o 2 zwoje , resory z grubszym drugim piorem do tego bile przod zielone tył żołte , wszystkie gałki i koncowki wymienione na wiosne -hamulce seria -wnętrze 2x bimarco B jeden z przelotkami i pasami schroth , kierownica fiat 127sport obszyta w warsztacie skorą z orginalną nabą i klaksonem z logo FIAT , dodatkowe wskazniki , ale jeszcze nie podpięte -koła 2 komplety 14 motylkow , zima OK , lato hmm trzeba by zmienic na takie z bierznikiem -wczoraj zmieniłem zderzak przedni na taki w idealnym stanie więc wygląda to lepiej , stary miał mase wypryskow -przegląd do marca 06 , powinien przejsc bez problemu -15 wrzesnia zapłaciłem OC + NW za cały rok , więc nowy własciciel ma rok spokoju bo przechodzi na niego , kasy nie odzyskam ,prosze wliczyc to w cene cena hmm czekam na propozycje

więc jednak....

napisze tylko że autko naprawde zapierdala...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Emerytura............

blademu pojebalo sie swieto zmarlych z prima-aprilisem, chlopaki nie pozwolciem mu tyle pić

On pije tylko jak Łódź Przyjeżdża

szkoda ze sprzedajesz ale cuz...

POdaj cene ile chcesz i podeslij mi fotki na maskek@wp.pl zwlaszcza intersuja mnei uszkodzenia lakieru i ogolnie ruda, Jak on sie ma od dolu ??

samochod nie jest do sprzedania ze wzgledu na ograniczona poczytalnosc własciciela

Blademu woda sodowa.. tzn mineralna do głowy uderzyła.. wróc do Wedla Maćku

Taki wózek sprzedawać...

auto jest w oplakanym stanie,ledwie to jedzi,ja sie balem wsiadac do niego (wsiada sie przez tylne okno bo dzwi sa zjeb....) zawieszenie cale wyje... kazde kola sie kreci inaczej 10zł bym nie dal za niego bo bym sie bal

Cytat:
2005-10-31 18:50:59, bimber1 pisze:
auto jest w oplakanym stanie,ledwie to jedzi,ja sie balem wsiadac do niego (wsiada sie przez tylne okno bo dzwi sa zjeb....) zawieszenie cale wyje... kazde kola sie kreci inaczej 10zł bym nie dal za niego bo bym sie bal

no to chyba chłopaki Ci dobrej reklamy nie robią

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Kurde chuj tam ze kola sie zle kreca czy cosik takiego... ja to do cwiary potrzebuje coby laksie rwac na neigo zrobie tym niska 10 ??

Ej no daj jakies foty tego cuda na mejla i opisz co tam trzeba zreobic i ile za niego chcesz ??kurd epowarznie sie zastanawiam bo zima sie zbliza

Blady se z nas jaja robi...

A jeśli nie , to Szymon wiesz co zrobić

a pamietacie chlopaki jak blademu w Olkuszu spuscilismy olej z silnika jak poszedl szczac, poczym blady po 30 minutachu palania wysiadl i mowi:

- a z czego wy sie tak smiejecie?

jedno o tym fiaciku powiedziec mozna-panewki to on ma solnidnie dotarte

a pamietacie chlopaki jak blademu w Olkuszu spuscilismy olej z silnika jak poszedl szczac, poczym blady po 30 minutachu palania wysiadl i mowi:

- a z czego wy sie tak smiejecie?

jedno o tym fiaciku powiedziec mozna-panewki to on ma solnidnie dotarte

o fuckens......

zarcik oczywiscie

a może On naprawde chce sprzedać...

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek