(k) renault 8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiem że to nie forum francuzów
autkiem tym zainteresowany jest mój kumpel

posiada on takia autko w całkiem przyzwoitym stanie jednak żeby przywrucić je do życia potrzebny jest drugi niekoniecznie kąpletny ale zarejestrowany dawca .

jakie są szanse na zdobycie czegoś takiego ??

czy ktoś wogule widział gdzieś coś takiego ???

zdjęcie podglądowe .
//Image Hosted by ImageShack.us

w kraku jak maxi szrot byl jeszcze na blokowej nie pod M1 stal bialy r10 i niebieski r8... oba w niezlym stanie, ale oba podobnie jak fiat 132 mk1 nsu prinz czy f-125 "waski wlot" klasyk poszly do prasy, w calosci.... nikt nie chcial kupic za idiotyczna cene wiec skasowali...

To się zgadza, na Maxi Schrocie to sie z ch... na głowy pozamieniali. Już nie wiedzą ile drzeć tajle. Ja np. do Łady z mechaniki nic tam nie kupuje bo w tej samej cenie kupie części w sklepie.
I niejeden fajny klasyk poszedł tam na żyletki bo nie spuścili ani grosza. Kiedys pamiętam jak klient chciał kupić Wartburga dwutakta, fakt że w dobrym stanie ale formalnie zezłomowanego to zaśpiewali mu 1000 zeta więc koleś sie roześmiał im w twarz i wyszedł.

niekture duperele są tańsze w sklepie niż na szrocie również w gdańsku .
jednak zaporowa cena za wyrejestrowany wrak to już przegjęcie

ojciec kumpla właściciela renówki skojażył nawet r8 gordini?? poruszającą się po trujmieście w latach 70-80 jednak w tamtym okresie czasu takie autko było traktowane jako paliwożerny smok i niedoczekało się lat 90-tych .