MotoNews.pl

[K] listwa 132 na nadkole

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie kupię listwę chromowaną do 132 na brzeg nadkola - tył prawy.
kontakt na maila
zajcew@interia.pl

powiniennem mieć cały zapasowy komplet tych listew , sprawdze po weekendzie ile oferujesz?? używana stan dobry

Szukam tego dla znajomej - ile to kosztuje nie wiem za bardzo. poszperam po e-bay i allegro.

potrzebuje w zasadzie jedna tak jak pisalem - komplet nie potrzebny

PS spodziewalem sie ze Ty sie odezwiesz bo wiem (od mcqeen) ze masz 132 i duzo czesci.

z ta listwa nie ma pospiechu. zreszta za klika tygodni bede gdzies na slasku to handel bedzie osobisty.

W sumie to może była by zainteresowana elementami wnętrza np. kokpit i konsola od właśnie mkII takiego jak ty masz. Masz coś w zapasie? Czy ten pomarańczowy na częsci idzie.?

[ wiadomość edytowana przez: DominikWrc dnia 2006-04-05 15:41:30 ]

z moim 132 to jest tak , że jest kupiec ale jakiś wstydliwy , drugi też jakos tak chciał by ale wstydzi się, w sumie to wszyscy zainteresowni czekaja aż auto się rozpadnie i wtedy rozszabrują co zostanie ...
z resztą , ja juz straciłem nadzieje na ten samochód ...
częsci jest od zabicia , rozebrałem druga 132 kiedyś i troche z argenty zostało , no i całe kompletne moje 132 , tylko mam to wszystko daaleko od miejsca zamieszkania i nie pamiętam co mam a czego nie...wiem ze kierownice od mkIImam że listwy boczne chromowane i te na nadkola tez mnustwo innych ...
żeby napisac Ci ile za tą listwe to musze jechać , przekopac strych u rodziców albo bagażnik w 132 , a do rodziców wybieram się najwcześniej po niedzieli.

blady jak sie wybierzesz w koncu w rejon lezakowania 132 to zerknij prosze czy masz 4 ladne klamki zewnetrzne i ramki stalowe z kwasowki montowane naokolo wnek okiennych w drzwiach od zewnetrznej strony, tez sztuk 4
dziekuje za uwage

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-04-05 17:20:28 ]

Blady daj znać po łykendzie co masz i tyle. Bedę czekał. Ew. jak masz zapasy to może komplet bym wziął.
Rozmawiałem ze znajomą i nic więcej nie potrzebuje bo wózek 100% kompletny. Tylko troche kundelek bo buda mkII a deska została od mkI (ale długa histria i sentyment nie ma co pisać).
Czekam.

no mnie tez tylna prawa odpadla jak sie cofnalem to zostal z niej tylko farfocel
w mk I byly na plastikowe spinki w mk II na srubki ja szukam w idealnym stanie wiec jezeli dziewczyna szuka to moge dac namiary na znajomego ktory ma 2 GLSy na czesci i listewka nie problem
apropos deski w mkII to wersja GL miala deske jeszcze od poprzedniego modelu z obrotomierzem ale z reguly nie w drewnie tylko aluminium
a w sprawie kierownicy ,blady, to chetnie kupie od GLSa tylko nie popekana

[ wiadomość edytowana przez: stalkerx dnia 2006-04-06 14:42:55 ]

I co Blady masz coś dla mnie?

odświeżam - zerknij na priva Blady