| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-04-10 18:58:47 yyyyyyy ile za niego dales???
jak dla mnie to brudny i poobijany... (( = nie fajny = sporo inwestycji
a od przebiegu to sa inni experci... |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2006-04-10 19:01:13 mam takie jedno pytanie kiedy Ostatni raz go Dobrze pucowales?? |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-04-10 19:16:45 z tego co widze to byl walony w dupe i pewnie w przod tez.... |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-04-10 20:22:09 Eeee tam. Przesadzacie. Mój czesto wygląda podobnie.
Samochód poobijany jakby jeździła nim kobita albo ja . Błotniki przednie do wymiany - ale robota nie jest trudna: mocowane sa na śrubki. Zderzak tylni mozna próbowac prostowac albo nie.
Kłopot, bo kolor jakiś nieczęsty chyba. Trudno bedzie rozbitka trafić na blachy. Tylko drzwi szkoda Do wymiany chyba. Poza tym posprzątac,wyprać, wypolerować., dac oryginalne kołpaki i bedzie cacy. Pełna wersja full wypas za 3 koła... darmocha. A klima chociaz działa? pewnie nie. Z czasem wymień lusterka na nowszy model. Ładniejsze są. Zauważyłem, że chyba nie masz purchli na desce rodzielczej.... |
malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2006-04-10 20:25:22 w środku wygląda jak mój . Widzę ten sam rocznik |
Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2006-04-10 20:27:27
Kierownica wytarta na gładko na całym okręgu, więc najmniej 200 - 250 tyś km auto ma juz za sobą. Auto wygląda na bite z każdej strony Pojedź sprawdzić geometrię karoserii bo moze być kiepsko ----------------- czasem tu zaglądam |
malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2006-04-10 20:27:35 A gdzie nalepka klubowa ? |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2006-04-10 20:49:54 Powiem tak - cena adekwatna do stanu - życzę jak najszybszego doprowadzenia do dobrego stanu Bo Espero..... to dobry wóz |
pjacek26 Klubowy Weteran Scenic+Espero Iłowa | 2006-04-10 21:10:52 Nie jest źle, Espero 95 rok, nieco poobijany, ale na pewno nie bity (bo w Niemczech nikt poważnie uszkodzonych Esperaków by nie naprawiał). Do wymiany pewnie skraplacz, tylne sprężyny. ale za to spojler oryginał (a nie dziwadło jak u niektórych)
Rdzy nie widać, a przebieg te 200tys możliwe, ale może i nie bo fotele niespecjalnie zużyte, ale za 3 tys. to naprawdę niewiele (z opłatami tyle Ci wyszło ??), więc zakup jak najbardziej ok. |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-04-10 21:15:09
Wisi tak jakoś... Ale może mi sie zdaje.
Tym bardziej go umyj!!! Po zdjęciach myślałem , że to jakiś odcień bardzo ciemnej zieleni (Denwer chyba ma taki) )
A czarny metalik - to juz pełen wypas. Zazdroszczę |
cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2006-04-10 21:31:34
zdiwisz sie ale w moim kiera jest gladziutka jak dupa niemowlaka a ma 120tysi i jest od poczatku u mnie nie wiem czy te 3 ramienne byly gorszej jakosci niz te z poducha ale fakt faktem ze wyslizgana moze dlatego ze krece duzo po miescie nie jest jeszcze taki zly widywalo sie gorsze zreszta za ta kase |
Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2006-04-10 21:56:14
Nie sądze żeby była jakaś konkretna różnica w materiałach jeśli chodzi o kierownice. W większości przypadków tak właśnie wygląda kierownica po około 200 tyś km, ale to zapewne zależy też od kierującego. Niedawno oglądałem espero z przebiegiem ~130 tyś km, i kierownica wygladała w nim niewiele gorzej niż moja po 60 tyś ----------------- czasem tu zaglądam |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-04-10 22:25:04
Teoria z kierownicą jest mocno naciągana - inaczej się "trzyma" kierę w aucie bez wspomagania, inaczej ze wspomaganiem; inaczej się wyciera, jak ktoś jeździ po mieście, a inaczej, jak lata setki km w trasie, i tak dalej. A najbardziej mnie śmieszą autorytarne sądy o przebiegu, stanie auta, ew. przejściach - po obejrzeniu kilku zdjęć w kiepskawej rozdzielczości....
"Superspecjaliści", czy wróżki...?
Pozdr. P. P.S.
Nie przesadzaj, espero nie chodzą po tyle... |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-04-11 02:19:38 jak na auto za 3 kzł... nie jest wcale źle
czy koledzy zauważyli tapicerke drzwi pasażera z przodu???? ja mam inną bez tego pionowego uchwytu ogólnie widać ze auto walone w przód.... ale jak nie zostawia 4ch śladów to nie ma źle
[pzdro |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2006-04-11 09:09:17
Nie zauwazyli.... bo i co tu zauwazasz. Stare wersje tak mialy |