ŻYCZENIA WIELKANOCNE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nastrojowej Wielkanocy.
spokoju przy świątecznym stole,
obfitego dyngusa
i radości z budzącej się wiosny

życzy Wszystkim

el0!!!

ja tesh sie dodajĘ:
zdrowego karpia,
trzezwego Gwiazdora,
ostrego obrazu,
bezszelestnych opon...

zyczy coraz wolniejszy Lesio!!!

Dzięki za życzenia

Również dołączam się do Henbasa. I pragnę życzyć wszystkim klubowiczom zdrowia, szczęścia i szybkich, niepsujących się Esperaków

Zdrówko.

Rónież
Wesołych Świąt
Mokrego Dyngusa
Duuuuuuuuuuuużo Słońca
życzy

Lotuss

PS.
Folia do podświetlenia zegarów dla Katowic wysyłana będzie przez Pycla do mnie. Kto zainteresowany proszę na priv

Chciałbym przekazać wszystkim Klubowiczom jak i sympatykom Klubu, najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego Dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten okres czasu jak najpożyteczniej i z dobrym samopoczuciem.
WESOŁEGO ALLELUJA !

EEE wszystkiego jush pozyczyliscie wiec ja tylko moge sie dolozyc do zyczen, a jezeli ktos gdzies na swieta wyjezdza to zycze mu bezpiecznej podrozy i powrotu

Ja również dołączam się do życzeń, życzę wszystkim klubowiczom i ich rodzinom zdrowych radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Śmigusa Dyngusa przy wspaniałej, wesołej zabawie.

WESOŁEGO ALLELUJA !!!!!!!!!!!!!!

Ja również dołączam się do wszystkich życzeń , czyli zdrowych wesołych, mokrego dungusa i żeby Was żona (kochanka, dziewczyna, kobieta) ucałowała między jajkami

Wesołych Świąt i mokrych jajeczek....

Niech się święci !!!...1 Maja ???...NIEEE!!!...KIEŁBACHA,SZYNECZKI, JAJECZKA, coby te WIELKIE/NOCNE ŚWIĘTA przyniosły każdemu dużo radości, zapomnijmy o trudach codziennego żywota...choćby na tych kilkanaście godzinów ...luzik...jeszcze 2 dni postu i szaleństwoooooooooo

Dołączam się do życzeń - Wszystkim Klubowiczom i ich rodzinom zdrowych, spokojnych, pogodnych Świat - choć jeśli chodzi o tą pogodę atmosferyczną to ma dopisać - ciepłych dni i słońca.
Czy spedzacie Święta w swoich domach, czy ten czas łaczy się z wyjazdami esperakami, jakieś szczególne przeglady wiosenno-swiateczne autek, a może jak żony zabrały się za sprzatanie domu to warto odkurzyc samochody?

Wszystkim wszystkiego najlepszego, smacznego jajka i innych potraw, obfitego Dyngusa oraz innych atrakcji jakich sobie tylko wymarzycie.

Też się dołacze! Wszystkiego naj! i aby esperaki swieciły się jak psu jajca na wielkanoc

Ja również w ten pierwszy dzień Świąt Wielkanocnych,
życzę Wam wszystkim i waszym bliskim

Wielkiego kolorowego Jaja
Dużo słońca i ciepła
Radości i uśmiechu
Pysznych kiełbas, pasztetów
I bab wielkanocnych...

Wszystkiego naj naj lepszego - przedewszystkim życzę spokoju i rodzinnosći w te świąteczne dni.

A ja jestem len i podpisuje sie po prostu pod powyzszymi zyczeniami