Cos sie dzieje z forum??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy wy tez nie widzicie nowych watkuw w postach??
bo ja cos nie widze

Ja też nie widzę posta w wątku o tłumiku środkowym , ale to pewnie dlatego , że piszący albo go usunął , albo coś pozmieniał , w każdym razie temat ląduje na HP
Pozdro. P.

Mi wcięło dwa posty W opisie wątku było napisane ze ostatni post jest mój, a postu nie było. Coś się knoci

Tylko na hyde parku w wątku o filmikach widze ze comar dodał jakiś post, którego jednak nie widać, reszta u mnie ok.

EDIT: no okej już nie tylko hyde park mi sie dupczy

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2006-04-18 11:31:59 ]

Czasami fora phpBB takie hopy robia albo z przyczyn serwerowych albo z przyczyn obciazenia. Bywa

Szczególnie że to ni ch**a nie jest forum oparte na phpBB tylko w pełni autorska wydumka Ojca Dyrektora o ile sie nie myle . Pewnie znowu wprowadza jakieś mody, ulepszenia, rozszerzenia, ustawienia... Albo przenieśliśmy sie na inny server . Ale takie motywy świadczą przynajmniej o tym, że herr Daemon wrócił i coś grzebie, bo ostatnimi czasy jako mało go było...

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-04-19 09:18:57 ]
[ powód edycji: To samo.. ]

Dobra ja sie ta ni znom tylko 7 lat w informatyce siedze

Łooo, to co Ty tam robisz? Chcesz przez to powiedzieć, że to forum jest oparte na phpBB .

Kiedyś do mnie przyszedł absolwent informatyki, z tego co mówił to wydawało się że jest świetnie naumiany i w ogóle, a przyszedł do mnie bo dostał od kogoś sieciówki z jakimś takim dziwnym prostokątnym złączem. Tak sobie myślałem o jakie to złącze może chodzić, może AUI, a tymczasem się okazało że chodzi o gniazdka na... skrętkę

No no a ja slyszalem akcje ze jakis informatyk mial jechac do kompa jakiegos bo sie zdupil ale ze nie miol czasu to wyslal jakiegos ciecia zeby przywiozl kompa do niego...i po 2 h ciec wrocil Z monitorem

Cytat:
2006-04-19 23:14:01, Lisu pisze:
No no a ja slyszalem akcje ze jakis informatyk mial jechac do kompa jakiegos bo sie zdupil ale ze nie miol czasu to wyslal jakiegos ciecia zeby przywiozl kompa do niego...i po 2 h ciec wrocil Z monitorem

no przecierz to ogromne pudlo to tylko zasilacz....

Toż przeciez jakieś 8 lat temu w Krakowie było włamsko do jakiegos domu kultury gdzie mieli pracownie komputerową. "Fachowcy" zakosili wszystkie monitory i klawiatury - same skrzynki zostały. Pewnie tez kolesie zatrzymali się na poziomie Atari