KJS 04,05,2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie co wy na to aby sprawdzić swoje umiejętności w KJS zorganizowanym przez KR Rally Kraków w dniu 4.05.2003.romawialem juz z ludzmi z tamtad i nas zapraszaja.dowiem sie jeszcze o wpisowe czy jakies jest i o ich regulamin kjs-ow.Bylby ktos chetny na przybycie bo musze im podac mniej wiecej ilu by kamikadze przybylo??

Nie wiem czy bede w tym czasie w kraku.jesli sie okarze ze jednak bede to bardzo prawdopodobne ze sie zdecyduje na kjs.Tylko nie wiem czy jest wiekszy sens,chyba tylko tak rekreacyjnie.Moj reczny ostatnio cos szwankuje i nie da sie za bardzo poszalec.ale sie jeszcze zobaczy

Ja nie bo mam mature

To troche niefartowny termin

No cóz to nie ja ustalałem

Cytat:
2003-04-19 15:02:58, Cornholio pisze:
Ja nie bo mam mature

A czy matura niejest przypadkiem 5-6 czerwca
A tak nawiasem mówiąc to wtedy mógłbys z Karoliną odreagować na takiej próbie
A mnie pewnie niebędzie

Mnie napewno nie bedzie po pierwsze tez mam mature a po drugie most jest taki sobie i wolałbym go nie wysilac bo moze nie wytrzymac
Matura jest 6,7maj

Szacuneczek

Cytat:
2003-04-20 09:39:59, krzych pisze:
A czy matura niejest przypadkiem 5-6 czerwca
A tak nawiasem mówiąc to wtedy mógłbys z Karoliną odreagować na takiej próbie
A mnie pewnie niebędzie

Krzych to ty byles w tym maluchem na spocie KSK??
Nie wiem czy moja Karolinka nie bala by sie takiech jazd (coprawda jak widac jestem najwolniejszy w klubie) ale nie chce przed matura bo wtedy bede w polowie nauki ale moze kiedys wybierze sie ze mna

Spoko za info o maturze bo ja w tym roku też pisze i napewno przerwe w nauce trzeba będzie zrobić i odreagować
I to ja byłem niebieską Malarią na zlocie i dlaczego piszesz ze jesteś najwolniejszy jak przeciez Dayton był ostatni

A i jeszcze jedno napewno matura jest 6-7 bo skoro tak to jaka przerwa jak dopiero wtedy trzeba zacząć przeglądać zeszyty

[ wiadomość edytowana przez: krzych dnia 2003-04-21 00:47:19 ]