| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ameba555 e 36 Sosnowiec | 2006-04-01 21:06:42 hejka
mam mały problem mam od tygodnia bejce 316 93 rok i mam problem z licznikiem tzn.podczas jazdy rozświetla mi się cała deska na maxa (wszystkie kontrolki) tak jakbym włączał zapłon zegary spadają do zera (czasami ekonomizer pokazuje na maxa ponad 30l ) i przy okazji kasuje mi się licznik dzienny dzieje się tak szczególnie wtedy jak jest duża wilgoć w powietrzu wyciągałem liczniki ale są ok podejżewam że to chyba komp nawalił albo nie ma gdzieś dobrej masy czasami wszystko dzieje się razem a czasami np tylko kontrolki się świecą albo zegary nic nie pokazują silnik nie gaśnie jego praca jest bez zmian kliknijce mi jak ktoś miał taką usterkę u siebie pozdro......
[ wiadomość edytowana przez: ameba555 dnia 2006-04-01 22:43:58 ] |
jarek320 bmw e36 czestochowa | 2006-04-20 00:35:16 ja mialem cos podobnego od centralki i mialem malutkie spiecie w kostce w dzwiach od kierowcy. |
ameba555 e 36 Sosnowiec | 2006-04-23 09:34:37 dzięki za odpowiedzi właśnie je przeczytałem...
do licznika już się dostałem przejżałem wszystkie luty i te podejżane przelutowałem sprawdze jeszcze tą kostke przy moście o tym nie wiedziałem jak narazie to już 400km zrobiłem i nic się nie dzieje ale nie było deszczu i jest ok tylko czasami ekonomizer idzie na maxa i wczoraj licznik przestał działać na jakieś 5 min ale jak go stuknąłem to to "ożył" więc raczej to będzie wina licznika i zimnych lutów jesnak sprawdze jeszcze tą wtyczke na moście dzięki za info pozdroo dla @ll ameba555 |