Carina E - podnoszenie elektryczne szyby.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie rozbierał ktoś drzwi, żeby naprawić podnoszenie szyby kierowcy.Jak zdjąć tą tapicerkę? Ona jest na jakichś zatrzaskach czy śrubkach?.Jak nacisnę włącznik to kontrolki mi przygasają a szyba nie chodzi. Może ktoś miał taki problem.
Hydro.
POZDROWIENIA DLA UŻYTKOWNIKÓW AUT TOYOTA>

tapicerka jest na zatrzaskach i śrubach. Śruby masz przy klamce, pod podłokietnikiem (wierzch podłokietnika na zatrzasku) i chyba jeszcze pod trójkątną osłoną bebechów lusterka zewn. - nie pamiętam, bo dawno grzebałem. Od strony słupka środkowego o ile dobrze pamiętam jest jeszcze kołek który musisz wyjąć. Reszta powinna być na zatrzaskach. powodzenia

sruby są przy klamce , pod trójkacikiem osłony lusterka , pod wierzchem podłokietnika , na dole przy końcu kieszeni jest zatyczka , pod nią jest sruba , pod przełacznikiem regulacji elektrycznej lusterek od strony kierowcy a od strony pasazera pod przełacznikiem el. szyb. , pod maskownicą głosnika w drzwiach , chyba nawet trzeba najpierw głosnik wykręcić zeby dostac sie do tych wkretów , reszta jest na zatrzaski oile pamiec mnie nie myli