Zabawe chłopcy mają....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ci goście mają szczescie i to wielkie ze nie zawisli na jakimś drzewie i sobie gnatów nie połamali w najlepszym wypadku

>>>KLIK<<<

Jedyne co fajne w tym filmie to muzyka

[ wiadomość edytowana przez: storm dnia 2006-04-17 14:53:22 ]

końcówka mi sie najbardziej podobała

mogli jakąś lepsza furę wziąść

Cytat:
2006-04-17 14:55:24, speedmaster pisze:
mogli jakąś lepsza furę wziąść

własnie mogli jakiegos plastikowca wziąśc a nie takiego klasyka rozwalić na końcu

Młodość nie zawsze grzeszy roztropnością.........ale zeby na takiej drodze ćwiczyc drifting gdzie wokoło kupe wiekowych drzew to naprawde trzeba mieć i kupe odwagi.

Cytat:
2006-04-17 15:01:21, sterciu pisze:
własnie mogli jakiegos plastikowca wziąśc

właśnie właśnie przy dachowaniu plastiki fajniej fruwają

A mi się ten filmik podoba.
Widać, że chłopaki nie katują Skodówy dla samego katowania, śmigają sobie bokami w lesie, z dala od ludzi i samochodów którym mogliby zrobić kuku. A wiele ujęć naprawdę przyzwoicie wyszło jak na posiadany sprzęt. Umielibyście tak?
Szkoda tylko że na końcu autko zaliczyło dacha, ale chyba nie było to planowane, a wypadek przy pracy.
Wielu rajdowców pewno tak zaczynało, ale nie mieli kamery i nie umieszczali filmików w necie

mnie sie spodobalo

co to glupoty to racja... niewiele brakuje zeby cos nie wyszlo a potem tylko swieczki i krzyze przy drzeach.. ale co do efektu to .... nie powiem calkie calkiem.....jak by to powiedzial wielki brat "jestem pod wrazeniem"

A ja pod tą samą muzykę wolę To

Ulanska fantazja...

105L rulezz

Ja jezdzilem przez 5 lat Skoda 105 (z silnikiem od 120), nawet calkiem calkiem toto chodzilo

O tyle trudniej mu robic slizgi - bo te sprzety maja i naped i silnik z tylu, a uklad chlodzenia nie jest w nich zbyt wydajny

Cytat:
2006-04-17 21:39:48, Maks pisze:
A ja pod tą samą muzykę wolę To

Ja też wole.... świetnie dobrane fragmenty do muzyki.. aż ciarki przechodzą

kompilacja sliczna, ale ta ze skoda miala dodatkowa magie

Cytat:
2006-04-18 20:35:07, Quattro pisze:
kompilacja sliczna, ale ta ze skoda miala dodatkowa magie

Zgadzamy się po raz kolejny w tym wątku.

ja tam Linkin Pareczku nie bardzo lubie-ale WRC i ta 105 to spoko