| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2006-04-06 22:57:20 Jak w temacie, na nowe mnie juz nie stac, a musze na czyms pojezdzic poki co. Moze macie dostep do jakiegos szrota albo cos.
Oczywiscie ze sworzniami bo glownie o to mi chodzi ( bez sie chyba nie da...) Sworznie wypadaloby zeby byly w miare dobre. Najlepiej jak najtaniej... Od biedy moglby byc jeden wahacz, ten od kierowcy bo u mnie to juz agonia... Pomózcie ![]() |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2006-04-06 23:02:31
panie prezesie,szkoda że wcześniej nie wyszło,jest umnie typ co pocioł i wywalił całą supermirke,podjade może jutro i zapytam co mu zostało-przebonkiwał coś o tapicerkach,jakichś gratach mechanicznych i elektrycznych.... napisz o co konkret pytać/czego szukać... ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2006-04-06 23:08:00 kurde, jakby bylo to bym cie ozłocił potrzebuje przednich wahaczy razem ze sworzniami, w jakims w miare przyzwoitym stanie, jakby miał tez walek kierowniczy to by bylo pieknie.
w sumie to nic innego nie potrzebuje, ale mozesz zapytac mu cos zosatało. moze jeszcze sprezyny tylnie, bo u mnie poprzedniego wlasciciela poniosła fantazja i obciął zwoj. ale z tym sie nie pali |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2006-04-06 23:36:40
wałek? chodzi Ci o kolumne czy o ten wałek łączący kolumne z pprzekładnią? kolumna mi została z mojej mirki ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-04-07 08:06:09 Jak już mówiłem-we Wrocku za nowe wahacze płaciłem po bodaj 75 zeta za sztukę. |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2006-04-07 10:32:47
przeglad to ja juz mam ale glupi nie jestem i na rozwalajacym sie sworzniu nie bede jezdził tak samo na krzyzaku od wałka kierowniczego, nie chce w rowie wyladowac
panowie teraz naprawde mnie nie stac na nowe, musze załozyc cos na czym sie przez pol roku nikt nie zabije, a pozniej sobie kupie nowki. za pol godziny jede zarejstrowac fure, dopiero co zaplacilem za blacharke, ubezpieczenie i inne pierdoły wyszło juz kolo tysiaca, a oszczednosci juz sie wyczerpują. No i jeszcze czeka mnie zdjecie głowicy... teraz juz sami widzicie, potrzebuje czegos uzywanego Kosa, napisz ktory to masz wahacz i ile za niego chcesz, skoro mowisz , ze jeszcze chwile pojezdzi to bylbym chetny pozdrawiam ps co do kolumny to mam zapasową, podobnie jak i maglownice. walek kierowniczy jest ponoc u nas na szrocie, ale jesli macie to dajcie znac. [ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2006-04-07 10:35:34 ] |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2006-04-07 13:29:34 byłem u typa,ale nikogo nie zastałem....
jak nic nie zorganizujesz to bede u niego po weekendzie ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
Peyo125 F&F Sympatyk Smok Wawelski © & Janosik | 2006-04-07 13:35:09 Dejta ile chcesz tych wahaczy ??? Delphi robi takie wahacze i moge Ci załatwić po 70 zł jak dla klubowicza , normalnie to nie powiem po ile chodzą , bo wszyscy by wiedzieli ile rabatu daję
Mów ile chcesz i załatwiamy
Pozdro. Piotrek. |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2006-04-07 17:11:40 Piotrek, a one sa ze sworzniem i gumami? jesli tak to bym wział raczej, jak cos to po weekendzie, jak Mar bedzie wiedział co i jak.
Ja jeszcze mam jednego kolesia do sprawdzenia u nas w rzeszowie. To jakis znajomy mojego ojca, koles mowi ze ma nowke atrape do 131 i troche innych czesci tylko jeszcze nie wiem jaki rodzaj![]() |
Peyo125 F&F Sympatyk Smok Wawelski © & Janosik | 2006-04-08 09:34:11 Kolego Prezesie wahacze są całe kompletne , podejrzewam że bez tuleji na drążek reakcyjny , ze sworzniem napewno są , są to podobne do tych , które załatwiłem Księciuniowi do kupety , z tym że u Ciebie prawy = lewy , a w kupecie był prawy i lewy , musisz sobie tylko załatwić gumy do reakcyjnego (może od kanta ) i są gotowe do założenia
Pozdro. Piotrek. |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2006-04-08 10:15:25
od 127/128/ritmo/regata. Sa tego dwa typy, odzielnie gumy i tuleja i gumy z zawulkanizowanymi polowkami tulejki. Jesli masz wybor- wez to drugie, bo do pierszego typu tuleji nie idzie kupic a zawsze jest do wymiany. ten drugi typ robi(albo robil) stomil sanok. |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2006-04-21 14:20:29 oferta nieaktualna, zanabylem przez internet dwa uzywane wahadła. Dzis doszła paczka. Sa w doskonałym stanie - cena 50 zł za oba ![]() |