Foty mojego 126p (neue felge)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem ze nie jest to classic ani rajdowka tylko zwykly FL 88 ale chcialbym Wam przedstawic jak ewoluował przez 2 lata w moich rekach.

No to jedziecie

Evo 1

Evo 2

Evo 3

[ wiadomość edytowana przez: Marcin126rulezz dnia 2006-04-17 17:23:31 ]

Fajny. Nie przesadzony. Ogolnie na +
pozdr.

Wlot od T4 jakos nie podchodzi a reszta miła dla oka.
Klamkiciekawe- pasują do całosci i lusterka tez.
pasowałoby do tego dac szyby od ela pod przetłoczenia Fl
No i przydałaby sie lekka dokładka pasujaca do całosci z przodu...
No i natena nie pasuje do auta ni cholery..
Fajne bez chromu i bez wsi.

A to evo3 od evo2 to się wogóle czymś rózni?? Weź róznice w kółeczko, bedzie mi łatwiej.
Klamki fajne, ale po co ci chłodzenie akumulatora??????

O i jeszcze jedno.
Zamaluj chrom n ramkach drzwi na czarno - bedzie sporo lepiej wyglądało - a zajmie ci to z godzinę.

Cytat:
2005-09-05 23:29:21, Jesion128 pisze:
A to evo3 od evo2 to się wogóle czymś rózni??

Kolorem felg

Na zdjeciach praktycznie niczym sie nie rozni oprocz zdjecia przyciemnienia,kolorem felg,wstawienia wlotu do chlodzenia akumulatora Rozni sie ale widac to dopiero na zywo.
Moze rzeczywiscie moglem dac to w jedno no ale trudno niech tak zostanie.

Mnie sie podoba zajefajny bob
Ladniej sie prezentuje na srebrbych felach, ten wlocik tez nie szpeci autka, mi tam nie przeszkada ze on jest niepraktyczny. Wszystko na DUZY + pozdrawiam

no dobry bobek, ale uwazaj zebys nie przesadzil a co z wnetrzem?

Powiadam! Malec w pipkę, te wlociki też mogą być(dobrze że nie dał takiego tiakiego wlotu na maskę). Gratuluję fajnego wozu!

Cytat:
2005-09-05 23:39:15, Marcin126rulezz pisze:
Na zdjeciach praktycznie niczym sie nie rozni oprocz zdjecia przyciemnienia,kolorem felg,wstawienia wlotu do chlodzenia akumulatora Rozni sie ale widac to dopiero na zywo. Moze rzeczywiscie moglem dac to w jedno no ale trudno niech tak zostanie.

Witam moje zdanie-Fajny fiatu. Mam pytanie po obnizeniu masz jakies inne amorki???

Ile masz uciete sprezyny z tylu ?? Ja mam 1 zwoj i na bilach wysoko stoi

Jakie masz rozmiar oponek na tych felgach ?

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2005-09-06 11:01:55 ]

Wnetrze jest praktycznie seryjne jeszcze w tym miesiacu postaram sie tam umiescic kierownice "dino" raida.
Z tylu sa seryjne amortyzatory i nie nadaja sie do obnizonego zawiasu a sprezyna obcieta o jeden zwoj. Z przodu tylne Kyb i calkiem znosnie sie na tym jezdzi.
Rozmiar opon to: przod 135/70 na 5 calowej feldze tyl 145/70 5.5 calowa felga.

[ wiadomość edytowana przez: Marcin126rulezz dnia 2005-09-06 16:41:44 ]

Maluszek wypasiony. Fajnie obniżony, bardzo fajny kolorek i spójność między klameczkami z Audi a lusterkami sportowymi. Super. Tylna klapa nawet nawet... wlot niepraktyczny, ale jak lubisz, tak i masz. Duży plusik.

Fajny jest, ale mam nadzieje, że wraz z wyglądem idą w parze osiągi Fajne te poszerzenia z tyłu - takie dyskretne

maluch kompletnie nie w moim typie, ale zrobiony porządnie

fajny. jelsi nie chromki - to wlasnie tak

zobaczyłem i zglupialem
zajebisty

ladny - tak go okresle bo niewiele jest takich dopracowanych fli, duzo problemu jest z klamkami od audi - cos akiego mi sie marzy... ale nie wiem czy sie za to kiedykolwiek wezme.